Hej
Może się ktoś orientuje, czy klapa bagażnika (GW) i zderzak tylny z auta przed liftem (do 2000r.) będzie pasować do auta po lifcie (po 2000r.) nie tylko mechanicznie, ale też pod względem wyglądu?
Wiem, że lampy są inne, uchwyt klapy, ale czy coś jeszcze.
pozdr.
Części blacharskie przed i po lifcie GW – kompatybilność i zamienność.
Strona 1 z 1
No tak w listwach też, właśnie nie wiem czy na zderzaku przed liftem jest listwa, czy to jest całościowo jeden element ? Zderzak po lifcie to jet jeden element całościowo malowany.
Ciekawe, czy malując cały zderzak przed liftem uzyskamy to samo, czyli zderzak po lifcie (identyczny kształt) ?
Ciekawe, czy malując cały zderzak przed liftem uzyskamy to samo, czyli zderzak po lifcie (identyczny kształt) ?
- Od: 29 lis 2008, 20:38
- Auto: Mazda 626 GW 2001
Nie, ma delikatne przetłoczenia na dole w miejscu gdzie są mątowane chlapacze.ant napisał(a):czyli zderzak po lifcie (identyczny kształt) ?
Witam
Podepne sie pod temat.
Moja mazda (98r przed liftem) dostala w lewy boczek do wymiany mam lewe tylne drzwi oraz blotnik lewy tylny.
Pytanie brzmi czy drzwi i ten blotnik beda pasowac z wersji po lifcie?
Na szrocie twierdza ze to samo jest ale ja pewnosci nie mam gdyz w blotniku jest mocowanie teleskopow do klapy tylnej i wlew paliwa, czy beda w tych samych miejscach?
Dodam ze chodzi o wersie gf hatchback (liftback)
Podepne sie pod temat.
Moja mazda (98r przed liftem) dostala w lewy boczek do wymiany mam lewe tylne drzwi oraz blotnik lewy tylny.
Pytanie brzmi czy drzwi i ten blotnik beda pasowac z wersji po lifcie?
Na szrocie twierdza ze to samo jest ale ja pewnosci nie mam gdyz w blotniku jest mocowanie teleskopow do klapy tylnej i wlew paliwa, czy beda w tych samych miejscach?
Dodam ze chodzi o wersie gf hatchback (liftback)
- Od: 19 cze 2009, 20:37
- Auto: mazda 626 98r 2.0 136 hp
Pytanie o chlapacze: czy chlapacze od GW przed liftem / po lifcie pasują do GF sedan po lifcie?
-
ZdzichuZ
Z całym szacunkiem ale nie ten dział, u góry mam GE, no chyba że browar za mocno działa 
- Od: 21 gru 2011, 22:50
- Auto: MX-6 FS+LPG
Lancer CS0 sportwagon
Strona 1 z 1