Tutaj się witamy
Witam wszystkich serdecznie
Mam na imię Marcin mieszkam w Sosnowcu pracuje w Mysłowicach
Nosze się z zamiarem zakupu M6 I generacji 2.0 benzyna ( rocznie do 10tys km więc benzynka )kombi albo hb .
Z tego powodu postanowiłem dołączyć do forum aby chlipnąć troszku wiedzy ale też w przyszłości wiedzą zdobyta dzielić się z innymi . Z góry dziękuje za gorące przyjęcie
Mam na imię Marcin mieszkam w Sosnowcu pracuje w Mysłowicach
Nosze się z zamiarem zakupu M6 I generacji 2.0 benzyna ( rocznie do 10tys km więc benzynka )kombi albo hb .
Z tego powodu postanowiłem dołączyć do forum aby chlipnąć troszku wiedzy ale też w przyszłości wiedzą zdobyta dzielić się z innymi . Z góry dziękuje za gorące przyjęcie
-
Martino1979
Witam wszystkich od kilku dni jestem posiadaczem madzi 626
Auta: Mitsubishi Galant 92 2.0, Toyota Celica 97 1.8, Mitsubishi Galant 97 2.0, Citroen Xantia 02 2.0 Hdi, Honda Accord 99 2.0, Toyota Celica 01 1.8, Mazda 626 2.0
- Od: 8 mar 2013, 15:03
- Auto: Mazda 626 99r. 2.0 B+G 136km GW
Witam wszystkich!!!
Od kilku dni jestem posiadaczem "6" kombi z 2009r., przesiadka z Volvo V40. Cieszę się że mogę dołączyć do forumowej braci.
Szerokości i bezawaryjności
(c)
Od kilku dni jestem posiadaczem "6" kombi z 2009r., przesiadka z Volvo V40. Cieszę się że mogę dołączyć do forumowej braci.
Szerokości i bezawaryjności
(c)
-
maxikaz
Cześć wszystkim!
Posiadam swoją ślicznotkę od ponad roku i nadszedł czas, po szeregu modyfikacji, że warto by było się gdzieś zacząć udzielać i po prostu poznać nowych ludzi z tym samym syndromem chorobowym co ja, czyli ładowaniem kasy bez opamiętania
Moja ślicznotka to MX3 z 1998 roku. Ma silniczek 1.6 107KM. Jak dla mnie dosyć żwawy, ale w porównaniu z moimi wcześniejszymi autami, to i tak nieźle się zbiera. Kiedyś nadejdzie też czas na silnik
Poniżej foto:

W sumie to chyba najaktualniejsze foto jakie mam. Od tego czasu obniżyłem ją o jakieś 5cm + zamontowałem ksenony. Czeka jeszcze mnie malowanie felg i większość prac optycznych będę miał za sobą. Więcej w zakładce "nasze samochody". Tam jest dokładny opis przebiegających prac
Zapraszam
Mateusz Korczyk

W sumie to chyba najaktualniejsze foto jakie mam. Od tego czasu obniżyłem ją o jakieś 5cm + zamontowałem ksenony. Czeka jeszcze mnie malowanie felg i większość prac optycznych będę miał za sobą. Więcej w zakładce "nasze samochody". Tam jest dokładny opis przebiegających prac
Mateusz Korczyk
- Od: 9 mar 2013, 06:56
- Auto: fotograf ślubny bielsko-biała | Mateusz Korczyk
Mazda MX3 1998 r.
1.6 16v 107 KM
Witam wszystkich,
od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 6 (benzyna 2.3l kombi) z 2006 roku. Od kilku lat czekałem na ten samochód i wreszcie!
. Po wstępnym zapoznaniu się z archiwum prawdopodobnie będę aktywnym forumowiczem. Pozdrawiam.
od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi 6 (benzyna 2.3l kombi) z 2006 roku. Od kilku lat czekałem na ten samochód i wreszcie!
- Od: 12 mar 2013, 18:59
- Auto: Mazda 6 SportWagon benzyna + LPG 2.3l 166 KM 2006r.
Witam wszystkich 
Mam na imię Robert. Pochodzę z Rzeszowa a mieszkam w Krakowie.
Od 3 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626.
Mam na imię Robert. Pochodzę z Rzeszowa a mieszkam w Krakowie.
Od 3 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626.
- Od: 4 sty 2013, 22:08
- Auto: Mazda 626 GW 2.0 TD 110KM
Witam, jestem Michał z Łodzi.Właśnie wróciłem do domu z Xedosem 9 z 94 roku.
Będę się chwalił jak tylko ogarnę trochę to co mi się w nim nie podoba, tzn:spojler na tylnej klapie i buczący wydech.
Na szczęście od sprzedającego dostałem ori tłumik a spojlerem zajmie się lakiernik ale to może już na wiosnę.
Pozdrawiam wszystkich mazdowiczów.
Będę się chwalił jak tylko ogarnę trochę to co mi się w nim nie podoba, tzn:spojler na tylnej klapie i buczący wydech.
Na szczęście od sprzedającego dostałem ori tłumik a spojlerem zajmie się lakiernik ale to może już na wiosnę.
Pozdrawiam wszystkich mazdowiczów.
- Od: 24 lut 2013, 22:47
- Auto: Xedos 9 2.0 v6 1994
Witam Wszystkich,
Mam na imię Adam mieszkam w Płocku, w zeszłym tygodniu przesiadłem się do mazdy 6 kombi
, jak dotąd mam same pozytywne odczucia związane z tym autem.
Pozdrowienia
Mam na imię Adam mieszkam w Płocku, w zeszłym tygodniu przesiadłem się do mazdy 6 kombi
Pozdrowienia
-
zygzak mcqueen
Witam,
Dołączyłem do forum z prostej przyczyny – przymierzam się do zakupu Madzi 3 BK.
Pozdrawiam, Kamil.
Dołączyłem do forum z prostej przyczyny – przymierzam się do zakupu Madzi 3 BK.
Pozdrawiam, Kamil.
- Od: 15 mar 2013, 19:54
- Auto: Mazda 3 BK LF '04 Top Sport