Kulturystyka/lekkoatletyka – ćwiczenia, porady, dieta
To znak ze jest dobrze.Adamos napisał(a):U mnie zmiana. Monotonna miska – z dnia na dzien to samo.
Jak dojdziesz do cofki to juz stan expert
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Ja kiedyś miałem cofkę. Po dłuższym okresie na ryżu brązowym/białym, twarogu, gotowanym kurczaku i pomidorach któregoś razu nie dałem rady... Makabra ale człowiek inaczej ćwiczył i chociaż kaloryfer widział a teraz galaretą sie zarosło i brak większej mobilizacji do wypalenia tego fatu.
Jak ktoś ma zwrotki, to niech sobie zapuszcza Tadżin:
viewtopic.php?p=1889613#p1889613
Tylko to się niestety długo robi. Za to jak się zmontuje na raz większy gar, to starczy na tydzień -- można jeść nawet po podgrzaniu do pokojowej -- potem się tylko odcina kupony.
Ja pożerałem tadżin na przemian z kurczakiem z warzywami. Nie ma po tym zwrotek jak po suchym gotowanym cycku. 
PS jak się waży pompkę?
Ja słyszałem tylko o wzorze, 66% masy ciała się unosi przy pompce.
Tylko to się niestety długo robi. Za to jak się zmontuje na raz większy gar, to starczy na tydzień -- można jeść nawet po podgrzaniu do pokojowej -- potem się tylko odcina kupony.
PS jak się waży pompkę?
Pozdor Myjk
Cofek jeszcze nie mam ale łosoś powoli odchodzi do lamusa. Po tym tygodniu obcinam tłuszcze z innych produktów niż oliwa i orzechy więc łosoś pójdzie w odstawkę.
Kurcza, wołowina rostbef i ryż dalej smaczne xD to mi się szybko nie znudzi
A już jutro cztery obwody za miast dwóch. Docelowo ma być 8. Sam jestem ciekaw jak przetrwam te cztery a co dopiero 8
Kurcza, wołowina rostbef i ryż dalej smaczne xD to mi się szybko nie znudzi
A już jutro cztery obwody za miast dwóch. Docelowo ma być 8. Sam jestem ciekaw jak przetrwam te cztery a co dopiero 8
Myjk napisał(a):Jak ktoś ma zwrotki, to niech sobie zapuszcza Tadżin:
Tylko to się niestety długo robi. Za to jak się zmontuje na raz większy gar, to starczy na tydzień -- można jeść nawet po podgrzaniu do pokojowej -- potem się tylko odcina kupony.Ja pożerałem tadżin na przemian z kurczakiem z warzywami. Nie ma po tym zwrotek jak po suchym gotowanym cycku.
PS jak się waży pompkę?Ja słyszałem tylko o wzorze, 66% masy ciała się unosi przy pompce.
Zrobiłem (nie pełną bo nie potrafię tak wąskich robić) pompkę na wadze
Wzór mniej więcej się pokrywa (+/– 2kg).
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ja juz prawie na finiszu
Juz bez wegli samo bialko 2x60min cardio 45min trening silowy +60-70min pozowania dziennie

Za 8 dni zawody
Juz bez wegli samo bialko 2x60min cardio 45min trening silowy +60-70min pozowania dziennie

Za 8 dni zawody
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
No forma nawet nawet 
Masz jakiś temat ze swoimi treningami (dziennik treningowy) na jakimś forum czy coś?
Ja zdycham po kolejnym dniu z obwodami. Kolejny tydzień przyniesie kolejne cięcie T. Do 75g schodzę. Wtedy już poniżej 3000kcal i wtedy bilans ujemny
Masz jakiś temat ze swoimi treningami (dziennik treningowy) na jakimś forum czy coś?
Ja zdycham po kolejnym dniu z obwodami. Kolejny tydzień przyniesie kolejne cięcie T. Do 75g schodzę. Wtedy już poniżej 3000kcal i wtedy bilans ujemny
ja ćwiczę trochę w domu – wystarczy ławeczka, sztanga i hantelki – może efektów jeszcze rewelacyjnych nie ma, ale – trochę potu trzeba wylać i ponoć "no pain no gain"
-
reval

5 miejsce na 20 zawodnikow
Adamos napisał(a):Masz jakiś temat ze swoimi treningami (dziennik treningowy) na jakimś forum czy coś?
Teraz cos tam zaczelem pisac na SFD w dziale firmy TREC ( boss mnie poprosil) generalnie wole forum MS poczytac lub popisac kulturystyka to moje hobby ale i praca
Gratulacje
Ten kolega z nr. 62 nawet samoopalacza nie potrafi dobrze rozprowadzić 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
cbr napisał(a): Ten kolega z nr. 62 nawet samoopalacza nie potrafi dobrze rozprowadzić
to górnik

Super karol

Szymon napisał(a):Nemi, w jakich Ty butach biegasz? Jesteś zadowolony? Rozwaliłem dzisiaj moje Asics'y i myślę co sobie sprawić
Ja biegam w Nike, ale model napiszę za kilka dni. Mają ok. 650 km przebiegu i zero zużycia – ledwie na podeszwie widać, że to są buty używane. W jednych skarpetkach mógłbym biegać z 10 razy – w ogóle stopa się w nich nie poci :–)
Edit: już sobie _przypomniałem – Nike Dual Fusion 2. Jeśli się nie przerzuce na bieganie naturalne, to pewnie drugi raz kupię takie same.
A w temacie ćwiczeń: przez tą pogodę i brak czasu moje tegoroczne założenie jest zagrożone – przebiegłem ledwie 150 km, a do końca roku chcę zrobić 1000...
Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
Ostatnio edytowano 31 mar 2013, 21:54 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz