Gdzie pracują Mazdowicze?
kosmetyczka, szkoleniowiec 
Mrrruczy ślicznie mój dieselek :))
- Od: 10 gru 2012, 19:52
- Auto: MAZDA 323F bj 2.0 diesel 90kM 2000r.
Kierowca traktora New Holland td5050 

- Od: 23 lis 2012, 15:19
- Auto: Mazda 323f BG 1.6 16V 92r.
Sprzedawca w zakresie obsługi zbiorników zamontowanych w instalacjach zasilania pojazdów w zakresie ich napełniania
a prościej sprzedawca gazu LPG 

-
Anitka 89
Moderacja i pomoc użyszkodnikom (odpowiadanie na maile, ciśnięcie działu IT by to, co nie działa, zaczęło działać itd.) w pewnym portalu – współpraca firma-firma (czyli jestem na własnej działalności), do tego chałturzenie sceniczne 
Jestem Nikim co umie tylko spać
Lunatykiem od odkładania spraw
Fanatykiem marzeń
Lunatykiem od odkładania spraw
Fanatykiem marzeń
- Od: 18 cze 2012, 15:50
- Auto: Mazda 323P BA, 1.3 B3, rocznik '97
ja prowadzę serwis maszyn budowlanych Wacker Neuson, czyli pracuję w korporacji niemiecko-austriackiej. W pracy borykam się z awariami dużych maszyn a po pracy wsiadam do mojej Madzi.
-
Dario_mazdofil74
Specjalista ds montażu urządzeń górniczych w stu osobowej firmie w Lublinie, która zaopatruje kopalnie w całej Polsce. Hydraulika siłowa, pneumatyka, emulsja wodna.
Ostatnio edytowano 14 mar 2013, 17:11 przez iwon44, łącznie edytowano 1 raz
iwon44 napisał(a):Specjalista ds montażu urządzeń górniczych Spitznas w stu osobowej firmie w Lublinie, która zaopatruje kopalnie w całej Polsce. Hydraulika siłowa, pneumatyka, emulsja wodna.
Fajna robota-mialem małą styczność jak na śląsku pracowałem na wiertnicach/palownicach z chłopakami co w kopalniach robili przedtem. Emulsje tzn bentonit?
Aktualnie pracuje w zabezpieczeniach p-poż ''iskra''
Wysłane z mojego WT19i
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le