Witam,
Do BJtki 2.0 DITD z 2003 r. poszukuje panelu sterowania klimatyzacji. Obecnie zamiast pokrętła sterującego temperaturą powietrza posiadam automatyczne sterowanie klimatyzacją włoskiej produkcji. Ze względu na dużo problemów z tym urządzeniem chcę powrócić do oryginalnego rozwiązania. Do sprzedania jest panel jak z załączonego zdjęcia.
Domyślam się że obecnie za panelem nie ma cięgien do sterowania temperaturą, a w zamian znajduje się silnik elektryczny. Tyle teorii, co do praktyki to jej nie mam i nigdy nie demontowałem panelu w swojej mazdzie.
Czy załączone zdjęcie jest wystarczające by określić czy są tam wszystkie wymagane części. Może ktoś podesłać zdjęcie kompletnego panelu z cięgnami od tyłu ? – poprosiłem o to sprzedawce. Jak tylko to otrzymam to uzupełnię post.
pozdrawiam,
Panel sterowania klimatyzacji BJ 2003 r.
Strona 1 z 1
A panowie, moze ktos wie jak zdemontowac ciegna. Wczoraj chcialem sie za to zabrac i poleglem.
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk 4
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalk 4
Pogotowie Komputerowe
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
Alarmy samochodowe, centralne zamki, blokady zapłonu, czujniki cofania, światla dzienne itp.
cięgna wypinasz na ich końcach dwa od strony schowka bodajże (wyjmij schowek i już masz dostęp )i trzecia od strony pedału gazu demontowałem osłonę na dwie spinki,wtedy wyjmujesz panel wraz z linkami po wcześniejszym zdemontowaniu maskownicy środkowego panelu (zegarek radio)
xedos1972
Strona 1 z 1