Pofałdowany plastik boczków drzwiowych
Strona 1 z 1
Witam mam pytanie wiecie jak można to naprawić to co widać na zdjęciach te pofałdowane plastikowe uszczelki koło okna bo nie za fajnie to wygląda
i wiecie czemu mogło się takie coś zrobić?
- Od: 26 maja 2012, 09:04
- Auto: MAZDA 3 BK
Z6 1.6 benzyna
2004r .
Aż poszedłem u siebie sprawdzić, to samo niestety.
Zmienić auto
A tak na poważnie... nie wiem, może podgrzać plastik (suszarka?) i jakoś to przyklepać?
Pamiętajcie, że nie kupujecie nowych aut, więc takie rzeczy się zdarzają
Mnie to osobiście nie przeszkadza ani trochę.
A tak na poważnie... nie wiem, może podgrzać plastik (suszarka?) i jakoś to przyklepać?
Pamiętajcie, że nie kupujecie nowych aut, więc takie rzeczy się zdarzają
Mnie to osobiście nie przeszkadza ani trochę.
- Od: 6 kwi 2011, 09:32
- Auto: Mazda 3 BK Y6 '04 Hatchback
Golf MK 7,5 1.4TSI '18
skoro wszyscy tak maja to musi to wynikać z jakiegoś mocowania w tym miejscu czy innego powodu.
Matowy spray do plastików podobno tuszuje wszytko

Każda Mazda 3 BK jaką widziałem, tak ma 
Próbowałem to naprostować ale po prostu sie NIE DA 

Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
Witam,
U mnie jest to samo w przednich drzwiach (mam wersję z września 2004). Też myslałem, że ktoś coś kombinował w drzwiach ale okazuje się, że nie tylko u mnie to pofałdowanie wystepuje. Może z upływem lat ten materiał się odkształca od temperatury wewnątrz samochodu??
U mnie jest to samo w przednich drzwiach (mam wersję z września 2004). Też myslałem, że ktoś coś kombinował w drzwiach ale okazuje się, że nie tylko u mnie to pofałdowanie wystepuje. Może z upływem lat ten materiał się odkształca od temperatury wewnątrz samochodu??
- Od: 20 kwi 2009, 12:36
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF17 TOP SPORT Aero '04
była: Mazda323F BJ 1.5 ZL-DE '99
Spokojnie, tak jest od wyjścia z fabryki 
Strona 1 z 1