Spotkanie Madzi
Strona 1 z 1
chcialbym zaproponowac aby jedno spotkanko ziemi lodzkiej odbylo sie w Piotrkowie. Klubowicze z Lodzi nie maja tam az tak daleko a fajnie byloby zebrac wiecej ludziow niz tylko Wasze stale grono pod silver screenem. Wypowieddzie sie co o tym myslicie 
Speed it's all I need
- Od: 29 gru 2005, 13:36
- Auto: mx3 1.6 DOHC wolne :(
Jasne, czemu nie.. Choć byliśmy ostatnio w Bełchatowie 19 grudnia, miala po tym spociku nastąpić rewizyta klubowiczow z Belchatowa, no ale jakos się nie kwapią..
Temat otwarty, ale Łodź też zaprasza
Temat otwarty, ale Łodź też zaprasza

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
no szkoda ze nie wiedzialem ze byliscie w Bełchatowie... To moze piotrkow
:) albo nocny rajd przez miasta lodzkiego... W sumie to chetnie bym sie wybral do lodzi ale potrzebowalalbym wsparcia, przynajmniej jeszcze ze dwie madzie z mojego pieknego miasta
Bełchatowianie ! Trzeba sie zjednoczyc i zaprezentowac ! POzdrawiam
Speed it's all I need
- Od: 29 gru 2005, 13:36
- Auto: mx3 1.6 DOHC wolne :(
Misiek Bełchatów i Pablo, ale jak będziesz sam, to też Cię nie zjemy, my Ci damy wsparcie na miejscu
zapraszam na Spotkania Łodzkie- zawsze na ostatniej stronie jest info nt konkretnej godziny i miejsca, a także ewentualnych atrakcji jakie przewidujemy na danego spota.
zapraszam na Spotkania Łodzkie- zawsze na ostatniej stronie jest info nt konkretnej godziny i miejsca, a także ewentualnych atrakcji jakie przewidujemy na danego spota.

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
Dobrze mówi milosciwie panujaca nam Pani PR.
Juz kiedys z Bajerem rozmawialismy o takim wypadzie...jakos pomysl upadl. Mozemy smignac do Piotrkowa...najlepiej zeby to byla jakas "zorganizowana akcje", zeby pozbierac wiecej autek dobrac termin...chociaz spontan w Belchatowie byl niesamowity
Juz kiedys z Bajerem rozmawialismy o takim wypadzie...jakos pomysl upadl. Mozemy smignac do Piotrkowa...najlepiej zeby to byla jakas "zorganizowana akcje", zeby pozbierac wiecej autek dobrac termin...chociaz spontan w Belchatowie byl niesamowity
Be yourself no matter what they say
- Od: 10 mar 2005, 17:09
- Auto: Mazda MX5 NB 2004 Unplugged
pomysl nie upadl
Rozmawialem chyba z 10 – 11 osobami z piotrkowa i tomaszowa – wiekszosc byla chetna
Ja jestem absolutnie za
Rozmawialem chyba z 10 – 11 osobami z piotrkowa i tomaszowa – wiekszosc byla chetna
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja jestem absolutnie za
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
No szkoda, że mnie nikt nie poinformował o spot'ie w moim mieście (Bełchatów) –
na pewno bym sie pojawił. Ale to chyba wina mojego zapracowania.
Proszę – od czasu do czasu – wyslijcie PW do mnie z informacjami o spotkaniach w naszy rejonie
Proszę – od czasu do czasu – wyslijcie PW do mnie z informacjami o spotkaniach w naszy rejonie

-
Gość
madalena napisał(a):Hej, spot bedzie w niedziele 19 lutego, masz szansę się pojawić, ale swoją drogą dostaniesz info nt szczegółów na PW
Dzieki, że o mnie nie zapomnicie
-
Gość
No i zapomnieliscie mnie powiadomić, że spota nie będzie. Dobrze, że miałem chociaż kontakt do eMIX3 – bo byłbym chyba sam w tym Piotrkowie pod Kauflandem
Ale za to spotkałem się w niedzielę z eMIX3 i porobilismy zdjęcia naszych kochanych Maźdzuni – ma dzisiaj zdjecia powstawiać na forum.
Ale za to spotkałem się w niedzielę z eMIX3 i porobilismy zdjęcia naszych kochanych Maźdzuni – ma dzisiaj zdjecia powstawiać na forum.
-
Gość
Strona 1 z 1