Podepnę sie do tematu. Piszę z telefonu w pracy wiec z gory przepraszam za jakies literowki :p. Chcialbym sie was doradzic w kwesti czesci do zawieszenia i ich producentow. Muszę dosyc sporo zrobic w mojej madzi niestety i juz to zbyt dlugo odkladam. A oto lista:
1. wahacze tyl 2x (tuleje sie nie oplacaja raczej moim zdaniem)
2. Tuleje wahaczy przod (wszystkie )
3. Przegob lewy przod
4. Laczniki stab. przod
5. Mocowania amortyzatorow tyl 2x
Myslalem zalozyc odrazu spr. obnizajace za 1 zamachem ale kwota jaka moge na to przeznaczyc zamyka sie w 500zl max. wiec jakie poza MTS? Nie koniecznie musza byc nowe.
Wracajac do czesci to niechce najtanszego shitu ale tez bez szalenstw finansowych. Cos z dobrym stosunkiem jakosci do ceny, bo juz sama ilosc czesci zrobi niezla kwote a niechce za rok miec znowu pol zawiessenia do wymiany. Wystarczy ze juz teraz komfort jazdy przypomina skok z 10 pietra na sterte glazow xP. I jeszcze jedna sprawa jak bardzo psuje komfort obniżenie zawieszenia ?
Wymiana zawieszenia BA
1, 2
Nie odpisze na wszystkie pytania bo też z tel pisze ale powiem tak nie kupuj tanszych lepiej trochę dołożyć i kupić coś lepszego... Napewno się zwróci.
Komfort jazdy po obnizeniu napewno zmaleje ale będzie więcej radochy.... Jeszcze tego nie zrobiłem ale tak mi się wydaje. Co do reszty pytań w poprzednich postach znajdziesz odpowiedź ja w przyszłym tygodniu zakupie całą zawieche to może mi się uda zrobić fotorelacje z wymiany . Ja robie zakup na częściach CTR, 555 i KAYABy.
Pytanie jeszcze jedno mam. Jak się nazywają albo jak szukać gum na których opiera się sprezyna w amorku
Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2
Komfort jazdy po obnizeniu napewno zmaleje ale będzie więcej radochy.... Jeszcze tego nie zrobiłem ale tak mi się wydaje. Co do reszty pytań w poprzednich postach znajdziesz odpowiedź ja w przyszłym tygodniu zakupie całą zawieche to może mi się uda zrobić fotorelacje z wymiany . Ja robie zakup na częściach CTR, 555 i KAYABy.
Pytanie jeszcze jedno mam. Jak się nazywają albo jak szukać gum na których opiera się sprezyna w amorku
Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2
- Od: 25 kwi 2012, 18:27
- Auto: 323f 2,5 BA V6 KL '96
1, 2