WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
W sumie jestem od niedawna na forum. Mazdami jeżdżę od wielu lat.
Postaram się przyjechać którąś z Mazd żeby was poznać jezeli nie bedzie to kłopot. :–)
Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2
Postaram się przyjechać którąś z Mazd żeby was poznać jezeli nie bedzie to kłopot. :–)
Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2
Sheol napisał(a):Postaram się przyjechać którąś z Mazd żeby was poznać jezeli nie bedzie to kłopot. :–)
Witam i zapraszamy serdecznie

Przy okazji uzupełnij profil.
Temat aktualizowany o ostateczne miejsce najbliższego spotkania
gromaciek napisał(a):05.03.2013 – Wtorek –> 18.00
C.H REAL – ul. Jubilerska 1/3 – parking poziom -1 (przy wyjezdzie z garażu)
Klubowa sesja zdjęciowa oraz test – nowa MAZDA 6
Ze względu na zainteresowanie oraz większą ilość czasu spotkanie rozpocznie się w/w miejscu o godz. 18.00 i potrwa do oporu oczywiście w granicach rozsądku.
O tej właśnie godzinie na parking zostanie podstawiona nowa Mazda 6 (wersja nadwozia oraz wyposażenia będzie znana znana w momencie rozpoczęcia dnia testu)
Test będzie wyglądał następująco :
1. Oglądanie auta
2. Zdjęcia grupowe oraz indywidualne przy aucie oraz w jego wnętrzu
3. Opis auta przez osoby, które wyrażą chęć opisania poszczególnego detalu auta, pokazania swojej twarzy oraz zrobienia krótkiej poważnej notatki na temat tego co przedstawiali np. funkcjonalność deski rozdzielczej siedząc za kierownicą, ocena wygody jako pasażer siedzący obok, ocena podróżowania z tyłu pojazdu (komfort, przestronność), opis posczególnych części nadwozia (co się podoba a co nie) etc.
''Dlatego do tej części zapraszam osoby, które chcą do tego podejść profesjonalnie i z należytą powagą''
4. Jazda testowa – ul. Grochowska –> Most Siekierkowski –> ul. Fieldorfa –> ul. Ostrobramska –> ul. Jubilerska (powrót do miejsca startu). Postaramy się tak zrobić żeby każdy miał możliwość przejechania się tym autem.
5. Podczas jazdy chcemy zrobić zdjęcia Mazdy 6 z pojazdu ją poprzedzającego. Najbardziej możliwe jest to właśnie na trasie siekierkowskiej.
6. Luzne rozmowy oraz wymiana poglądów na temat przedstawionego modelu.
Zaczynamy o 18.00 ale dołączać można w każdej chwili bo zrozumiałe jest to że nie wszyscy wyrobią się na 18.00.
Wspólnie z Pawłem serdecznie zapraszamy i do zobaczenia we wtorek
-
Szalotka
Co prawda w planie jest fotograf ale jak najbardziej zabierz też swój sprzęt. Przyda się na 100 % 

-
Szalotka
To się na przejażdżkę
Piszę 

Hej, a jak ktoś nie jest członkiem klubu, to też może wziąć udział w tym spotkaniu?
Jeżdżę mazdą od niedawna, ale miłośnikiem marki jestem już dłuugo.
Chętnie Was poznam, a przy okazji byłaby szansa przyjrzeć się nowej M6...
octodan napisał(a):Hej, a jak ktoś nie jest członkiem klubu, to też może wziąć udział w tym spotkaniu?![]()
zapraszamy
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Czyli poznamy trochę nowych twarzy.
Ja zapewne też się zjawię, nie wiem czy będzie to 18, czy trochę później, ale wpadnę na pewno.
Ja zapewne też się zjawię, nie wiem czy będzie to 18, czy trochę później, ale wpadnę na pewno.
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6
Zawsze kiedy coś ciekawego się dzieje to jestem w pracy 
- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
gromaciek napisał(a):05.03.2013 – Wtorek –> 18.00
C.H REAL – ul. Jubilerska 1/3 – parking poziom -1 (przy wyjezdzie z garażu)
Klubowa sesja zdjęciowa oraz test – nowa MAZDA 6
Zawsze jak sie chciałem wybrac to wypadała jakaś delegacja itp. a teraz od klienta będę miał rzut beretem od Olszynki Grochowskiej
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Trolix napisał(a):Gib... wytnij pierwsza fote... bądz człowiekiem
A tam zaraz wykasuj. Zmieni Ci kolor spodni na pomarańcz, dołoży okulary w czarnych szerokich oprawkach i będziesz mega modny

[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
WodnikSzuwarek napisał(a):Trolix napisał(a):Gib... wytnij pierwsza fote... bądz człowiekiem
A tam zaraz wykasuj. Zmieni Ci kolor spodni na pomarańcz, dołoży okulary w czarnych szerokich oprawkach i będziesz mega modny
chodziło mi o to ze nie wyszedłem za ładnie
a tu sie okazało ze moda tez do poprawy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
https://t.me/pump_upp
Od razu mówię, będę wiec proszę rozważyć opłacalność przyjazdu, po drugie wpadnę na dłuższą lub krótszą chwilę a potem jadę turlać bakłażana, żeby nie było że nie odstałem przy M6 3h i nie jestem godny miana klubowicza 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ja dziś powinienem być ale nie wiem o której godzinie ....
Gib widać po zdjęciu " PODRYW "NA WODNIKA" na jakie strony się wchodzi

Gib widać po zdjęciu " PODRYW "NA WODNIKA" na jakie strony się wchodzi