TORUŃ – spotkania regionalne
Planujecie coś w niedzielę bo będziemy na Torze Poligon na KJS'ie i można się spotkać. Chyba tym razem nie będziemy się ścigać i wpadniemy possssyczeń w Toronto. 
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Jeśli wpadniemy to od 9 do 12-14 max. Chciałbym się przejechać MX'em w trasie aby sprawdzić spalanie i elastyczność na trasie. 
www.gtrproject.pl
ja odpadam – szkoła 
Ja jak już to też raczej w godzinach wieczornych. A propo wczoraj – nie popisaliście sie panowie frekwencją
Dzięki trzydziech za pogaduchy

Ja może wpadne na KJS:)
Rzarii stałeś obok naszej MX, szkoda że się nie spotkaliśmy to można by pogadać. Ładnie Twoja się prezentuje, do tego biel i gleba 
www.gtrproject.pl
A szkoda, że się nie spotkaliśmy koło niebieskiego MX?:) Bo tylko takiego tam widziałem:)
Gleba glebą ale idzie w górę bo słabo się jeździ ciągle zwalniając. Toruń jest fatalny do takiej jazdy a po za tym wyjazd z garażu i bramy mam masakryczny i słyszę całe swoje podwozie co gdzie jest:P A co najlepsze jest gdzieś na 70% zglebowana i już takie tarcie:P
Gleba glebą ale idzie w górę bo słabo się jeździ ciągle zwalniając. Toruń jest fatalny do takiej jazdy a po za tym wyjazd z garażu i bramy mam masakryczny i słyszę całe swoje podwozie co gdzie jest:P A co najlepsze jest gdzieś na 70% zglebowana i już takie tarcie:P
dokładnie koło niebieskiej mx-3 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
I jeszcze dziś mandat dostałem za trójkąt który zawsze miałem w bagażniku co za niefart:D
Rzarii napisał(a)::)
I jeszcze dziś mandat dostałem za trójkąt który zawsze miałem w bagażniku co za niefart:D
Patrol przy Piotra i Pawła na zielencu? :grin:
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk
- Od: 19 lut 2012, 19:27
- Auto: Mazda 626 2.0 16v DOHC 1996r. hatchback
bulwar:)
Mnie w sobotę rano przy zielencu kontrolowali. A bałem się że prędkość też mierzyli 
Patryk byłem dosłownie przed chwilą na regulacji gazu w miejscu które poleciłeś, Arek powiedział że tylko co się minęliśmy
Patryk byłem dosłownie przed chwilą na regulacji gazu w miejscu które poleciłeś, Arek powiedział że tylko co się minęliśmy
Tyle co przegonilem mazde po mieście to jest ok, tylko przy okazji odkryłem wyciek z chlodnicy wody i muszę szukać drugiej. Może ktoś z Was słyszał coś i chłodnicy w okolicy Torunia (mazda 626 ge 1996, 2.0 16v)
Kiedyś stracę cierpliwość do tej mojej M... ;–)
Kiedyś stracę cierpliwość do tej mojej M... ;–)
No to spoko. Ja 2lata temu szukalem do swojej BaGietki i na allegro znalazlem uzywana ciensza w dobrym stanie, za 100zl. Przyszla poczta i byla cala i zdrowa. Co ja w niej mialem do roboty to wtedy bys stracil cierpliwosc. Nie miala praktycznie podlogi
hehe.
Teraz mam spokoj narazie z moja nowa Madzia
Teraz mam spokoj narazie z moja nowa Madzia
Panowie to jak jutro w końcu coś? Zima ma przyjść i znowu sie przestraszycie pogody?
Ja jutro może wieczorem bym znalazł chwile 

Ja odpadam jednak , ale z powodu tego, ze jest dzien kobiet i spedzam go z moimi dwoma kobietami
Mazda i druga polowka
wybaczcie xD
Swoja droga kto mowil ostatnio na spocie, ze ma czesci do Mazdy 323 BG taka jak moja? To Ty pawcio ?
Swoja droga kto mowil ostatnio na spocie, ze ma czesci do Mazdy 323 BG taka jak moja? To Ty pawcio ?