Telefony komórkowe
Ja właśnie czekam na służbowego Samsunga s3 mini. Ktoś z was miał może okazję bawić się tym aparatem?
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Mam pytanie do ludzi ktorzy znaja sie bardziej na smartfonach niz ja. Coraz bardziej denerwuje mnie moj
S Galaxy Gio, ciagle ma jakies zaciecia moze to wina malej ilosci pamieci polaczonej z firmowym androidem play`a. Dodam ze praktycznie nie mam zadnych aplikacji, jedynie tapatalk, facebook i allegro. Ostatnio przegladalem jedna z gazet o nowych telefonach i wpadl mi w oko test smartfona firmy Media-droid czyli polskiego Media-Techa. Po wizycie na stronie domowej spodobal mi sie jeden model a mianowicie model Imperius N3xt. Jest wielkosci Note`a co mi odpowiada. Teraz moje pytanie, czy ktos mial stycznosc z tym produktem badz producentem, czy przy cenie niecalych 800 zl warto kupic go patrzac na same parametry bebechow czy doplacic te piec stowek i kupic nowego Galaxy Note`a? Licze na wasze odpowiedzi. Pozdrawiam.
S Galaxy Gio, ciagle ma jakies zaciecia moze to wina malej ilosci pamieci polaczonej z firmowym androidem play`a. Dodam ze praktycznie nie mam zadnych aplikacji, jedynie tapatalk, facebook i allegro. Ostatnio przegladalem jedna z gazet o nowych telefonach i wpadl mi w oko test smartfona firmy Media-droid czyli polskiego Media-Techa. Po wizycie na stronie domowej spodobal mi sie jeden model a mianowicie model Imperius N3xt. Jest wielkosci Note`a co mi odpowiada. Teraz moje pytanie, czy ktos mial stycznosc z tym produktem badz producentem, czy przy cenie niecalych 800 zl warto kupic go patrzac na same parametry bebechow czy doplacic te piec stowek i kupic nowego Galaxy Note`a? Licze na wasze odpowiedzi. Pozdrawiam.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Może to Ci trochę pomoże:
http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6946/6531/0/0/
Osobiście nie znam marki o której mówisz, tym bardziej nie testowałem ich sprzętu. Na moje ten n3xt ma trochę mało ramu i słabszy procek od note 2. Podejrzewam że android może na nim mulic, ale sprzęt zgarnął niezłe oceny od użytkowników.
Jeśli chodzi o note 2 to mój znajomy który pracuje w samsungu testował sprzęt przez dwa miesiące i był mega zadowolony.
Osobiście byłbym za note 2...
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk
http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6946/6531/0/0/
Osobiście nie znam marki o której mówisz, tym bardziej nie testowałem ich sprzętu. Na moje ten n3xt ma trochę mało ramu i słabszy procek od note 2. Podejrzewam że android może na nim mulic, ale sprzęt zgarnął niezłe oceny od użytkowników.
Jeśli chodzi o note 2 to mój znajomy który pracuje w samsungu testował sprzęt przez dwa miesiące i był mega zadowolony.
Osobiście byłbym za note 2...
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk
- Od: 19 lut 2012, 19:27
- Auto: Mazda 626 2.0 16v DOHC 1996r. hatchback
O Note 2 moge narazie pomarzyc, bardziej upatruje N3xta jako budzetowa alternatywe jedynki.
Szkoda ze nie moge nigdzie znalezc tego telefonu w sklepach w poznaniu zebym mogl chwycic go do reki sie nim pobawic.
Szkoda ze nie moge nigdzie znalezc tego telefonu w sklepach w poznaniu zebym mogl chwycic go do reki sie nim pobawic.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Mako napisał(a):czy przy cenie niecalych 800 zl warto kupic go patrzac na same parametry bebechow czy doplacic te piec stowek i kupic nowego Galaxy Note`a? Licze na wasze odpowiedzi.
Zapomnij o tym wynalazku. Nie warto ze wzgledu na parametry jak i ze wzgledu na egzotycznosc sprzetu. Ogolnie warto interesowac sie sprzetam, ktory jest popularny. Jezeli nie stac Cie na zakup tego co jest obecnie na topie, pomysl o modelach np z zeszlego roku – powinny byc przystepne cenowo. Dzieki temu masz zapewnione wsparcie spolecznosci. Mnie osobiscie nie urzeka to co robi HTC czy Samsung w kwestii software'u ale dzieki temu, ze obecnie posiadam dosyc popularny telefon nie mam problemu z dostepnoscia customowych ROMow, a co za tym idzie do bardziej stockowego interfejsu Androida.
Mako, ja od wczoraj mam mt7006, mam go od naszego opiekuna z mediatecha, dostałem go po lepszej cenie jako"potestowy" ogólnie pierwsze wrażenie jest ok, wykonanie, szybkość działania. Myślałem nad czymś bardziej popularnym, ale musiałem finanse szybko ostudziły zapał. Jedyny minus jaki jest bateria, niestety przy zabawie jeden dzień to max.....co wytrzyma, bez zabaw 2-4 dni powinna bateria wyciągnąć....
Koleś już od pół roku używa mt7003 i jak do tej pory działa w porządku. Ja zaryzykowałem, niech wytrzyma gwarancję to uważam, że to i tak będzie dobrze.
Koleś już od pół roku używa mt7003 i jak do tej pory działa w porządku. Ja zaryzykowałem, niech wytrzyma gwarancję to uważam, że to i tak będzie dobrze.
bieski napisał(a):SII czy SIII mini
Coś dla kobiety
Mam ten sam dylemat.... oczywiście jeżeli chodzi o pierwszą część postu