TORUŃ – spotkania regionalne
moze i nie dla bagietki i nie mam cadillaca , ale genialnie by to wygladalo na moje 
teraz musze szukac opon letnich albo opon z feglami jakimis sensownymi.
sluchaj polecam Ci gazownika o ktorego sie kazdy pyta kogo znam. praktycznie to moja rodzina
tutaj masz stronke i kontakt : http://instalacjegazowe-torun.pl/
powołaj sie na mnie. na Patryka od czerwonej Mazdy 323
teraz musze szukac opon letnich albo opon z feglami jakimis sensownymi.
twar14 napisał(a):Witam kolegów,
Z góry sorry za off topic, może któryś z Was byłby w stanie z czystym sumieniem polecić gazownika w Toruniu?
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk
sluchaj polecam Ci gazownika o ktorego sie kazdy pyta kogo znam. praktycznie to moja rodzina
tutaj masz stronke i kontakt : http://instalacjegazowe-torun.pl/
powołaj sie na mnie. na Patryka od czerwonej Mazdy 323
Dzięki kolego, będę się umawial w tym tygodniu. Czeka mnie mała regulacja instalacji, ale jak ze wszystkim wolę iść do kogoś sprawdzonego 
Jak doprowadze auto do porządku to może i ja się pojawię na którymś spotkaniu.
Pozdrawiam
Jak doprowadze auto do porządku to może i ja się pojawię na którymś spotkaniu.
Pozdrawiam
- Od: 19 lut 2012, 19:27
- Auto: Mazda 626 2.0 16v DOHC 1996r. hatchback
Jeśli nie poleceni przez patryka to ja moge polecić Elpigaz na Chrobrego jak dobrze pamietam. Ojciec zakładał u nich i nie było najmniejszych problemów – fakt że to już jakiś czas temu aczkolwiek ostatnio czytałem gdzieś o nich również same pozytywy
Panowie jutro wieczorem jestem chyba wolny, nawet dziś Mazde umyłem – MOŻE PLAZA? 

pawcio1017 napisał(a): Elpigaz na Chrobrego
Hondziaż tez by ich polecił. Ja osobiście ich nie polecę.
W samym Toruniu polecę zakład na Sokolej (Auto-Gaz Centrum), a jeżeli chcesz mieć naprawdę dobrze wykonaną regulację to zakład w Lubiczu: Auto-Flesz. Skasują pewnie kilka złotych więcej, ale regulacja to na prawdę regulacja (na trasie jakieś 40 minut
pawcio1017 napisał(a): MOŻE PLAZA?
może, może. dziś już słońce było, wiosna idzie i takie tam :O
Sprawdzę najpierw miejsce polecone przez Patryka
ktoś się orientuje jaki może być koszt takiej regulacji?
Jak generalnie wyglądają Wasze spotkania? Mam ogólnie blisko z Gagarina do Plazy
Jak generalnie wyglądają Wasze spotkania? Mam ogólnie blisko z Gagarina do Plazy
- Od: 19 lut 2012, 19:27
- Auto: Mazda 626 2.0 16v DOHC 1996r. hatchback
twar14 napisał(a):Sprawdzę najpierw miejsce polecone przez Patrykaktoś się orientuje jaki może być koszt takiej regulacji?
Ja zawsze do niego jezdzilem za czasu kiedy jeszcze pracował na chrobrego tez w instalacjach gazowych tylko ze na przeciwko elpigazu. jezdzac tam uslyszalem cos takiego pytajac sie o Arka : "no tak...o niego to wszyscy pytaja. musisz poczekac, bo pojechal wyregulowac auto."
a teraz zalozyl wlasna dzialalnosc i duzo moich zajomych mowi ze jeden z lepszych gazownikow w toruniu. sam robi wszystko od instalacji bo elektronike itd. cala instalacje zaklada sam i reguluje.
powiesz, ze odenie jestes to tym bardziej
zalezy co masz do regulacji ... jak cos drobnego to pewnie koszt od 20zł ....licze na koszty od 20-50zł, ale nie wiem.
co do spotow... przyjezdzasz czystą Mazdą na parking plazy na samej gorze . tam sie zbieramy i to na tyle
patrzyk napisał(a):przyjezdzasz czystą Mazdą
Jakieś aluzje do mojej osoby?

Nie wiem jak z jutrem wypali. Ale mazdę mam umytą 
Ps.
viewtopic.php?f=61&t=149035&view=unread#unread
Chyba wiadomo która praca
Ps.

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
sewa napisał(a):Nie wiem jak z jutrem wypali. Ale mazdę mam umytą
Ps.
Nie głosuje bo żadna praca mi się nie podoba, ale w sumie fajnie teraz zrobili że nie wiadomo kogo praca.
i jak tam dziś plany?
ja bede. 21:00 standardowo?

ja tez mam mazde umyta, ale jestem chory od tygodnia i tylko dom i praca... wiec ja chyba watpie w to zebym byl dzisiaj na spocie. za tydzien na 100% przyjade jezeli bedzie cos organizowane tym bardziej ze ma by cieplej 
Ma ktoś wolne miejsce?:)
dwa wolne miejsca?
ino jedno masz?:)
ino nie mam wcale póki co. może łojcową furę pożyczę xD
jedno wystarczy miejsce:D