MazdaSpeed Warsaw Nights 10.02.2006
no to ja zaraz sie zbieram i wyruszam w trase
Do zobaczenia
ja mysle ze to nie beda ostatnie gokarty wiec bedziesz miala jeszcze okazje posmigac a ja postaram sie na pocieszenie zdac relacje
madalena napisał(a):Mam ciężkiego doła z powodu swojej niedyspozycji i niemożności spotkania z Wami
ja mysle ze to nie beda ostatnie gokarty wiec bedziesz miala jeszcze okazje posmigac a ja postaram sie na pocieszenie zdac relacje

- Od: 23 wrz 2004, 21:48
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V
niezabardzo wiem jak dojechać , ale postaram się pojawić , bedzie może jechał ktoś alejami , tak żebym mugł sie podłączyć 

- Od: 6 cze 2005, 23:00
- Auto: jeździ bokiem
No niestey nie udalo mi sie pobic czasu kubutka 20.04 ale jechalem pierwszy i nieostatni raz. mialem niestety tylko 20.40 ale obiecuje ze na przyszlym zlocie 19 bedzie jak nic
Reszta udala sie chyba teraz do "Szpilki" na impre a ja sacze browarka i czuje jak coraz bardziej bola mnie plecy ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Zoom zoom Zoom
Liliana napisał(a):Do godziny 22:17 to były najlepsze czasy
no dużo sie zmieniło jak wyszliście

a teraz jeszcze moje 5 groszy co do spota:
no to sie wyszalałem.............poprawiłęm drugi czas i było nieźle!!!Następnym razem wezme ze sobą NX i badziewie mnie kto dogoni!!!
Brylant dzięki za te pare okrazen to było naprawde dobre ściganko ale wygrywaja najlepsi
Nero również miło mi było,popełniłem kilka błędów ale sie nie dałem.......umiesz motywować do wciskania gazu głębiej niż sie da

- Od: 18 kwi 2004, 13:00
panowie , czy będą jakieś fotki 

- Od: 6 cze 2005, 23:00
- Auto: jeździ bokiem
Po piewsze chcialem wszystkim podziekowac za udane spotkanie – wybawilem sie za wszystkie czasy. Inna sprawa ze siedze teraz przy komputerze srednio wyspany bo spalem cale 3 godziny dzisiaj
a i troche obolaly jestem ale bylo WARTO
hehe – trzeba przyznac ze pod koniec niezle latalismy po torze, pare razy dalem sie we znaki ale ostro sie broniles
No a teraz Globy prosimy o relacje jak najszybciej bo jestem bardzo ciekawy co tam napiszesz
Jerry napisał(a):umiesz motywować do wciskania gazu głębiej niż sie da
hehe – trzeba przyznac ze pod koniec niezle latalismy po torze, pare razy dalem sie we znaki ale ostro sie broniles
No a teraz Globy prosimy o relacje jak najszybciej bo jestem bardzo ciekawy co tam napiszesz

- Od: 23 wrz 2004, 21:48
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V
nero napisał(a):Inna sprawa ze siedze teraz przy komputerze srednio wyspany bo spalem cale 3 godziny dzisiaj a i troche obolaly jestem ale bylo WARTO
hmm a Basia tez jest taka niewyspana
No ja tez troszke poobijany jestem....ale trzeba przyznac ze jazda jest naprawde przednia
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
YO!!
A ja sie dopiero obudzilem bo jak wrocilem do domciu to bylem padniety jak "pies PLUTO"
Na IMOLI bylo [tiiit] ale moim skromnym zdaniem mozna by nastepnym razem sprobowac na jakims innym torze (bo IMOLA nie jest jedynym torem we wawie).
A i w SZPILCE bylo calkiem fajno, no i mozna bylo sobie "co nie co pomacac
" ale wybaczcie ze pod koniec bylem taki zamulony ale ja juz padalem ze zmeczenia
Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, STO LAT, ZAJEFAJNEJ MADZI RX7 DLA ADAMA
A ja sie dopiero obudzilem bo jak wrocilem do domciu to bylem padniety jak "pies PLUTO"

Na IMOLI bylo [tiiit] ale moim skromnym zdaniem mozna by nastepnym razem sprobowac na jakims innym torze (bo IMOLA nie jest jedynym torem we wawie).
A i w SZPILCE bylo calkiem fajno, no i mozna bylo sobie "co nie co pomacac

Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, STO LAT, ZAJEFAJNEJ MADZI RX7 DLA ADAMA
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2