Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Sesja zaliczona w I terminie, indeks złożony do dziekanatu... Kumpel wpadł, wypiliśmy 0,7 Rudej i kolega nie mógł więcej, bo jutro musi wstawać rano.. Nawet nie mam z kim porządnie poświętować zakończenie semestru.. Ciężki los studenta...
Anitka 89 napisał(a):faraon napisał(a):Anitka 89 napisał(a):Tak dobra dobra ale jak dla mnie w małych ilościach, bo później troszeczkę się choruje
To może kiedyś melanż z WLKP
czemu by nie, może kiedyś natrafi się okazja
Ty chyba nie wiesz na co się piszesz
Bartosz_Mx6 napisał(a):Ty chyba nie wiesz na co się piszesz
Anitka 89 napisał(a):Wiesz, chyba nie wiem
No dzisiaj będzie okazja się przekonać Anitka

-
miro62
Oj Miro spokojnie
, ja też nie należę do abstynentów, jak jest tylko okazja i wolne więc czemu nie
, więc będzie dziś grubo 

-
Anitka 89
Dziś Łomża Wyborowa, Exportowa i Mocna :-D
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Anitka 89 napisał(a):Wiesz, chyba nie wiem
No dzisiaj będzie okazja się przekonać Anitka

Anitka 89 napisał(a):Oj Miro spokojnie, ja też nie należę do abstynentów, jak jest tylko okazja i wolne więc czemu nie
, więc będzie dziś grubo
ja też nie należe do abstynentów:) dziś w samotności do filmu trzy razy żubr i jeszcze nie kończe
Oj wiem wiem
nie pierwszy raz mnie to spotyka, tylko strasznie to wkurzające jak człowiek chce iść spać, a nie może bo jak tylko zamknie się oczy to świat zaczyna wirować, a potem wiadomo co następuje 

- Od: 14 wrz 2006, 08:48
- Auto: Była Mazda mx3, jest Alfa Romeo 156
Grafit napisał(a):Oj wiem wiemnie pierwszy raz mnie to spotyka, tylko strasznie to wkurzające jak człowiek chce iść spać, a nie może bo jak tylko zamknie się oczy to świat zaczyna wirować, a potem wiadomo co następuje
Hahaha skąd ja to znam

Raz siedziałem 30 minut na łóżku żeby przeszło

- Od: 7 sty 2011, 12:32
- Auto: Mazda 323f BG b6 1993
Co do Kąkolewa nie wiem jeszcze nic...jeżeli nie zmienię pracy dostanę wolne,
a jak zmienię bo się przymierzam to nie będzie mnie i Lantisa 89.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Anitka 89
Wy tu gadu-gadu o spotach, a alkohol stygnie...
. Właśnie mi się ładnie schłodziła perła mocna i zaczynam konsumpcję. Odnośnie zmiany pracy-też o tym poważnie myślę, a czteropak perełki może wyostrzy mi myślenie i naprowadzi na właściwą decyzję
.
- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota