lepiej akumulator w zime sobie radzi no i alternator:)
Podświetlenie licznika (626 GE)
fajny kolor:D a mi właśnie chodzi o oszczędnosć.. tzn chce jeszcze z tyłu na Ledy wymienić:PP xD
..

haha
szumki Ty szybciej wymienisz aku:D hehe ..
.. a jo byda see --> 
Dopisano 24 lut 2013, 21:55:
Pochwal sie skad mosz tyn komputerek w miejscu zegarka:)???
i jak go tam włożyłeś?

Dopisano 24 lut 2013, 21:55:
Pochwal sie skad mosz tyn komputerek w miejscu zegarka:)???

5watt chyba jeśli chodzi o moc .. 12v
oczywiście ... albo 3,5watt .. kurde nie pamietam ja mam takie wrzucone ledy 
http://allegro.pl/zarowka-dioda-t10-w5w-led-5smd-postojowka-12v-biel-i3020559716.html

No właśnie mam podświetlenie w radiu na czerwono to i chciałbym wymienić na czerwono diody jak możesz to podrzuć fotkę sterowania nawiewów. Czy długo trzeba sie grzebać przy tym?
Witam.
Tu macie kapturki. http://www.nowyelektronik.pl/searchskle ... ie&x=0&y=0
Żarówki te spotyka się jako W5W lub T10 zamiennie.
Dodam, że w Toyocie miałem białe podświetlenie i tam żaróweczki miały z kolei niebieskie kapturki. Po ich zdjęciu oczywiście świeciły na żółto. Jeśli chodzi o LEDy jeśli ktoś już się uprze, to szerokokątne nazywają się 'flux' ( można wyszukać jako T10 LED flux). Nie polecam kupować tych . Miałem już 4 w postojówkach, święcą białym światłem idealnie takim samym, jak dzienne, ale po kilkuset kilometrach poszczególne diody mrugają i wstyd z tym jeździć. Nadają się za to do sporadycznego używania np w oświetleniu wnętrza czy w drzwiach.
Tu macie kapturki. http://www.nowyelektronik.pl/searchskle ... ie&x=0&y=0
Żarówki te spotyka się jako W5W lub T10 zamiennie.
Dodam, że w Toyocie miałem białe podświetlenie i tam żaróweczki miały z kolei niebieskie kapturki. Po ich zdjęciu oczywiście świeciły na żółto. Jeśli chodzi o LEDy jeśli ktoś już się uprze, to szerokokątne nazywają się 'flux' ( można wyszukać jako T10 LED flux). Nie polecam kupować tych . Miałem już 4 w postojówkach, święcą białym światłem idealnie takim samym, jak dzienne, ale po kilkuset kilometrach poszczególne diody mrugają i wstyd z tym jeździć. Nadają się za to do sporadycznego używania np w oświetleniu wnętrza czy w drzwiach.
- Od: 5 cze 2009, 20:25
- Auto: 626 GE 2.0 FS 116KM 1995r. + LPG KME Diego
Ja mam coś takiego w podsufitce, swiecą białym zimnym światłem, ale jedna zaczyna już mrugać ...
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
[quote="Szyna"]Ja mam je pół roku i hulają aż milo w oświetleniu kabiny.[/quote
ja mam od niedawna włożoną dopiero i już mruga, ale może jakąś wadliwą jedną trafiłem ?
ja mam od niedawna włożoną dopiero i już mruga, ale może jakąś wadliwą jedną trafiłem ?
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96