brii napisał(a):Grzyby napisał(a):Może jestem dziwny, może nie wiem o wszystkim ale zaskakujące i niezrozumiałe są takie decyzje.
Na forum bywam ułamek tego czasu który Ty tu spędzasz ale dla mnie takie decyzje nie są zaskakujące. Patrząc na podejście chłopaków od 6 to w sumie tylko takiego finału się można było spodziewać.
Szkoda, ze nie masz informacji z OBU stron – uwierz mi, ze znajac je zmienilbys zdanie.
Dla mnie nie jest zrozumiale dlaczego konto Tomka zostalo przejete ot tak sobie, bez jakiegos oficjalnego ostrzezenia – a stalo sie to PRZED waszym oficjalnym spotkaniem.
Staral sie odzyskac dostep do konta ale nikt nie raczyl mu odpisac, wyjasnic a watpie czy zasluzyl sobie na takie potraktowanie – to samo tyczy sie innych osob. Co dostali bana bo wyrazili ostatnio swoja opinie w tym temacie ? Qrde zaczyna tu panowac rezim gorszy niz w Korei gdzie nie mozna wyrazac wlasnych opini i slepo trzeba wierzcy/zgadzac sie w to co wladni mowia.
Sorry ale skoro ktos mial do nich chamskie podejscie to oni odwzajemniali sie tym samym a teraz odwracacie kota ogonem, nie podoba mi sie robienie z nich najgorszych bo duza zasluge w tym jak sie cala sprawa potoczyla ponosi kilka osob, o ktorych wole nie wspominac bo zaraz skleje kolejne ostrzezenie albo nawet bana.
Rozumie, z macie prawo blokowac konta itd itp ale powinno to byc ostatecznoscia oraz przeprowadzone w inny sposob niz zostalo w tym przypadku.
Zreszta wiele osob widzi, ze dzieje sie tu cos niedobrego wiec zamiast blokowac konta zastanowcie sie nad tym jak cos zmienic bo problem dalej pozostanie.