radar88 napisał(a):Tylko tyle że tył to jeszcze jakość...gorzej jak DOT-a braknie
To sie lampka zapali

www.mazdaspeed.pl
radar88 napisał(a):Tylko tyle że tył to jeszcze jakość...gorzej jak DOT-a braknie
Lantis 89 napisał(a):To sie lampka zapaliewentualnie system AIR BAG za mruga
radar88 napisał(a):Założenie wzmocnienia od spodu od V6
Lantis 89 napisał(a):radar88 napisał(a):Założenie wzmocnienia od spodu od V6
Masz sanki od z5 czy przekładałeś z angola????
Jak z z5 to nie ma otworów na wzmocnienie w sankach, chciałem u siebie założyć i lipa, dopiero kolega marshal mnie uświadomił
jaaco napisał(a):Lotos zdaje się nie cieszy się zbytnią renomączemu nie coś "droższego"?
jaaco napisał(a):Też przy kolejnej zmianie mam zamiar taki zalać
Przyznam że również chwalę sobie Maxa, Xedos9 o wiele ładniej pracuje i ciszej. Ciekawe jak będzie w tym przypadkuEthil napisał(a):Max jest genialny. Ja nawet zalałem go do swojej toledziny 1.9 tdi która ma 330kk przejechane i o dziwo auto nie do poznania. Ucichło (a popychacze hydrauliczne waliły jak dzwony w kościele) odpala w największe mrozy i powiedziałbym, że nawet minimalnie spadło spalanie ONWcześniej auto od nowości miało lany castrol.
Lantis 89 napisał(a):Nie zapomnij o zrobieniu dalszej części filmu z dłubania
rutkowski0075 napisał(a):świetna robota![]()
a to przy odkręcaniu Ci się te śruby pourywały?
miałem zamiar u siebie zdjąć tylne zawieszenie i je odmalować bo całe zabezpieczenie z niego złazi.
tam są jakieś specjalne śruby czy do dostania?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości