TORUŃ – spotkania regionalne
blisko sewa, blisko 

Czym przyjechał??!! Strzelam że coś deawooo czy jak to się pisze:P
Dobry! 
Zapytaj byłego właściciela co lał jak coś dobrego to lej to samo.

Zapytaj byłego właściciela co lał jak coś dobrego to lej to samo.
sewa dobrze gada. tylko jeszcze zeby to nie byly oleje z allegro
Wysłane z mojego B1-A71 za pomocą Tapatalk
ja tam bym lal valve (tylko o tych samych parametrach co byl poprzedni)
trzydziech napisał(a):sewa dobrze gada. tylko jeszcze zeby to nie byly oleje z allegro
Nie przesadzajmy:) w Gdańsku-oliwie jest sklep z tanimi olejami motula z którego korzysta pół "rajdowego" trójmiasta. I wystawiający się na allegro
A co do samych olejów to poleciłbym jeszcze Midland.
If you notice this notice, you may notice that this notice, was not worth noticing
- Od: 13 cze 2004, 16:00
- Auto: była: 323 BF 1.3 LPG 1988r.
jest: MX-5 NBFL Unplugged 1.6 2004r.
dzwonilem do tego poprzedniego wlasciciela i gadalem z nim. powiedzial mi ze byl zalany przez niego TOTAL 10W40. kupiłem 1L i dolałem bo mialem za mało troszke oleju, nawet na miarce nie pokazywalo. bo nie kopci na niebiesko ani nic a wyciekow nie ma, podejrzewam ze za malo bylo wlane. dolałem 800ml narazie i zobacze rano
ale zupelnie inna praca silnika ciszej i lzej
Ja mam w Ostródzie tanią hurtownie z pewnymi olejami. Ceny praktycznie niższe niż allegro a towar 100% pewny i dostępność praktycznie wszystko od ręki. Mają też filtry, tłumiki, płyny itp. Dla porównania w sierpniu kupowałem u nich MOTULa 4000moution to cena na nim była 95pln przy czym jeszcze przy zakupie filtrów dorzucili pare procent rabatu gdzie NAJTANSZY (niepewny) z allegro z przesyłką wychodził w granicach 100pln. Taniej nigdy nigdzie nie widziałem. Jak by ktoś był zainteresowany to macie numer do nich: (89) 646 18 01. Ja w ten weekend bede w Ostródzie to sie mozemy zgadać jakos i moge przywieźć chętnym do odbioru po niedzieli. Jak coś to PW do mnie albo tel. 

pawcio1017 napisał(a):4000moution
pawcio1017 napisał(a):Ja mam w Ostródzie tanią hurtownie z pewnymi olejami. Ceny praktycznie niższe niż allegro a towar 100% pewny i dostępność praktycznie wszystko od ręki. Mają też filtry, tłumiki, płyny itp. Dla porównania w sierpniu kupowałem u nich MOTULa 4000moution to cena na nim była 95pln przy czym jeszcze przy zakupie filtrów dorzucili pare procent rabatu gdzie NAJTANSZY (niepewny) z allegro z przesyłką wychodził w granicach 100pln. Taniej nigdy nigdzie nie widziałem. Jak by ktoś był zainteresowany to macie numer do nich: (89) 646 18 01. Ja w ten weekend bede w Ostródzie to sie mozemy zgadać jakos i moge przywieźć chętnym do odbioru po niedzieli. Jak coś to PW do mnie albo tel.
W sumie to potrzebuję olej, PW.
na opony moich marzeń potrzebuje ok 3 tyś zł jak nie wiecej ? ;((( ktos ma dać w prezencie ? 
http://klasyczneopony.pl/index.php?opti ... &Itemid=40
patrzyk napisał(a):na opony moich marzeń potrzebuje ok 3 tyś zł jak nie wiecej ? ;((( ktos ma dać w prezencie ?
Nie przesadzasz? BGtka nie jest aż takim oldtimerem żeby jeździła aż na takich kapciach

Szybciej i taniej można to zrobić:) Kupujesz tak zwane dyplomatki na alledrogo za 200zł a nie opony spuszczasz powietrze zakładasz biały pas pompujesz koła idealnie się dopasują do opon:)
2800 w kieszeni:P
2800 w kieszeni:P