A czy ktoś w swojej Madzi zamontował chlapacze przód lub tył ? Czy zdają swoją rolę ?
U mnie po każdej podróży Madzia jest tak ubrudzona, jakbym nią po bagnach jeździł :-D
Chlapacze – czy jest sens montować?
Strona 1 z 1
miałem możliwość montażu tego "dobrodziejstwa" ale jak zobaczyłem wielkość tego elementu i jego wielką sztywność zrezygnowałem. Wg mnie się nie sprawdza za bardzo a zimą jest to jeden wielki zbieracz lodu i błota. A u mnie auto i tak max 3 dni po myciu wygląda prawie jak po odcinku specjalnym rajdu, aż się nad jakimś rajdowym oklejeniem chyba zacznę zastanawiać 

Power is nothing without control
http://www.4kolkaszczescia.pl
http://www.4kolkaszczescia.pl
mysiak napisał(a):miałem możliwość montażu tego "dobrodziejstwa" ale jak zobaczyłem wielkość tego elementu i jego wielką sztywność zrezygnowałem. Wg mnie się nie sprawdza za bardzo a zimą jest to jeden wielki zbieracz lodu i błota. A u mnie auto i tak max 3 dni po myciu wygląda prawie jak po odcinku specjalnym rajdu, aż się nad jakimś rajdowym oklejeniem chyba zacznę zastanawiać
U mnie tak samo autko wygląda
A może masz te chlapacze niepotrzebne i do odsprzedania ?
Ja mam chlapacze na przodzie, na tył się nie dało bo zderzak jest z pakietu "sportowego" i niestety nic nie pasuje. Tyłek Madzi zatem zawsze uwalony, ale przynajmniej drzwi nie są całe brudne. Ja sobie zatem chwalę. Samego wyglądu w żaden sposób nie zmieniło.
MiastoGier.pl – Moja Praca :D
- Od: 11 sty 2012, 22:17
- Auto: Mazda 3 2011 1.6 MZR
Aluminium Metalic
MOMO Corse
maestro napisał(a):A czy ktoś w swojej Madzi zamontował chlapacze przód lub tył ? Czy zdają swoją rolę ?
U mnie po każdej podróży Madzia jest tak ubrudzona, jakbym nią po bagnach jeździł :-D
Koledze to chyba szukać się nie chce?!

Witam.
Ja osobiscie poprosiłem o założenie w ASO na przód przy zakupie auta i nie żałuję. Szczególnie polecam w sezonie zimowym.
Ja osobiscie poprosiłem o założenie w ASO na przód przy zakupie auta i nie żałuję. Szczególnie polecam w sezonie zimowym.
-
saracen53
Strona 1 z 1