Marianek napisał(a):nie powinien wystąpić problem ze smokiem i podkładkami
Ponoć sprawdzić co jakiś czas nie zaszkodzi
www.mazdaspeed.pl
Marianek napisał(a):Silnik 2.0 w GH ma poprawione wady które pojawiały się w GG, nie powinien wystąpić problem ze smokiem i podkładkami
Sebal napisał(a):Główny minus wersji 2,0 w stosunku do 2,2 w GH to układ oczyszczania spalin DPF. W 2,2 jest nowszej generacji, bardziej dopracowany i właściwie nie ma z nim problemów. W 2,0 trzeba na niego uważać.
Marianek napisał(a):Bo Twoi mechanicy obsługują w większości auta świeżo sprowadzone.
Nie ogarniają współczesnego diesla, nie potrafią znaleźć podstawowych problemów i usterek
i na łatwiznę idąc poleca Pb. Tak jak straszenie DPF, tylko dlaczego problem z nim maja w Polsce a w innych krajach nie?
Marianek napisał(a):Łańcuch wbrew pozorom nie jest dożywotni, co prawda nie słyszałem jeszcze o pęknięciu w Mazdzie
mcgreat napisał(a):9. Zestaw głośnomówiący, ustawić bez instrukcji niemożliwe
mcgreat napisał(a):10. Ręczny po prawej,
rajek napisał(a):mcgreat przy tylu negatywach to sie dziwie ze kupiles Mazde, ja jak bym widzial tyle wad na pewno bym juz nie bral, bo nie chce mi sie wierzyc ze dopiero je odkryles po zakupie auta
Sebal napisał(a):mcgreat napisał(a):10. Ręczny po prawej,
Ja uważam to za pozytyw właśnie.
Sebal napisał(a):mcgreat napisał(a):10. Ręczny po prawej,
Ja uważam to za pozytyw właśnie.
ymcamazda napisał(a):mcgreat napisał(a):1. Skrzypiący fotel kierowcy – gdzieś z lewej strony. Samochód bardzo zadbany , dlatego trochę to dziwne. Doczytałem ,ze typowy defekt Mazdy GH.
janow napisał(a):– brak automatycznego ryglowania drzwi po ruszeniu,
janow napisał(a):– brak przycisku "soft logic" do zamykani drzwi (przestawianie dżinksa koło klamki jest niewygodne)
janow napisał(a):– brak zapalania światła po zgaszeniu silnika (keyless)
janow napisał(a):– bose takie sobie
janow napisał(a):– fatalne wyciszenie wnętrza
janow napisał(a):plus:
+ pozycja za kierownicą (oprócz słabego trzymania bocznego fotela)
janow napisał(a):plus:
+ światła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 291 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6