Mazda6 (GH) – Szybkie pytania
orientuje się ktoś czy jest możliwość wyłączenia (np bezpiecznik) tego niebieskiego podświetlenia zegarów chodzi mi o tą obwódkę. Czy tam są dwie żarówki np jedna od pomarańczowego podświetlenia tarcz i druga niebieska od tego "ringa", no i w ogóle czy da się coś z tym zrobić z tym niebieskim 
- Od: 14 sty 2013, 17:06
- Auto: planuje mazde 6 2011r
a bez wymiany ? bo np mi to nie przeszkadza ale mam auto na spółkę z dziewczyną i ją to niby oślepia ( nie wiem o co jej chodzi) i chciałem zrobić to jakoś na bezpiecznik albo jakiś przełącznik żeby nie rozbierać tapicerki
- Od: 14 sty 2013, 17:06
- Auto: planuje mazde 6 2011r
Podświetlenie będzie na jednej ścieżce wiec raczej tego nie rozdzielisz.
Spróbuj przyciemnić/zmniejszy jasność podświetlania.
Spróbuj przyciemnić/zmniejszy jasność podświetlania.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
nie wiem w sumie dlaczego przeszkadza ci dodatkowe niebieskie podswietlenie bo wiele chcialo by takie miec. Przelacz sobie podswietlenie na tryb dzienny, przy nim niebieska poswiata jest mniej widoczna.
A ogole nie wiem jak to niebieskie podswietlenie moze oslepiac, raczej niemozliwe.
A ogole nie wiem jak to niebieskie podswietlenie moze oslepiac, raczej niemozliwe.
stało sie dziś kupiłem madzie i juz namieszałem
jak zmienić jezyk na angielski podłaczałem telefon i omyłkowo zmieniłem język na holenderski i teraz
nic nie kumam co madzia gada 

jak zmienić jezyk na angielski podłaczałem telefon i omyłkowo zmieniłem język na holenderski i teraz

- Od: 8 wrz 2008, 17:55
- Auto: mazda6 02rok 2,0 diesel 136 byla, teraz
mazda6 2010 2,2 polift kombi
aczek napisał(a):jak zmienić jezyk na angielski podłaczałem telefon i omyłkowo zmieniłem język na holenderski i teraznic nie kumam co madzia gada
viewtopic.php?f=124&t=115663
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
glowasiek napisał(a):A ogole nie wiem jak to niebieskie podswietlenie moze oslepiac, raczej niemozliwe.

Gdyby Stanisław Ignacy Mickiewicz to widzial, to gdyby żył to by sie w grobie przewrócił – F.Kiepski
Nie ma co się śmiać panowie, niektórych ludzi może naprawdę denerwować, dokuczać oczom niebieskie podświetlenie o takiej ostrości jak jest w Mazdzie. Identycznie z VW , mam znajomego który z tego powodu kupił Peugeota nie VW.
-
Zoom -Zoom from Belgium
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Tak jak Marian piszesz, nie lubię jak mi świeci za bardzo po oczach. Wcześniej miałem Saaba i fajnie się dało ustawić, że część podświetlenia się wyłączała 
P.S Mam pytanie, gdzie przenosi się źle napisane wątki, bo szukam tematu, o tuningu kompa, rano jeszcze był, szukałem w dziale tuning i nie ma go?
Dopisano 18 lut 2013, 21:03:
Znalazłem już ten temat w koszu. Nie wiedziałem, że nie wolno wstawiać linków. Odkoszujcie koledze wątek jeśli to moja wina, że tam wylądował przez odnośnik.
P.S Mam pytanie, gdzie przenosi się źle napisane wątki, bo szukam tematu, o tuningu kompa, rano jeszcze był, szukałem w dziale tuning i nie ma go?
Dopisano 18 lut 2013, 21:03:
Znalazłem już ten temat w koszu. Nie wiedziałem, że nie wolno wstawiać linków. Odkoszujcie koledze wątek jeśli to moja wina, że tam wylądował przez odnośnik.
- Od: 11 lut 2013, 22:50
- Auto: Mazda 6 II 2,0 diesel
Hmmm, u mnie bylo wlasnie na odwrot, podswietlenie bardzo mi sie spodobalo i mysle ze jest dobrze dobrane do auta a jak za jasno zawsze mozna przykrecic. Paru moich znajomych nawet kombinowalo jak takie u siebie zrobic, niektorzy z zazdrosci mowia ze to choinka eh... 

- Od: 30 mar 2012, 18:24
- Auto: M6 Sport 2.0 MZR-CD 2008
Kretowy napisał(a):ak jak Marian piszesz, nie lubię jak mi świeci za bardzo po oczach
a nam chodzilo o to ze jest to tak słabe podswietlenie ze dziwimy sie jak moze kogokolwiek razic

Gdyby Stanisław Ignacy Mickiewicz to widzial, to gdyby żył to by sie w grobie przewrócił – F.Kiepski
ymcamazda napisał(a):Kretowy napisał(a):ak jak Marian piszesz, nie lubię jak mi świeci za bardzo po oczach
a nam chodzilo o to ze jest to tak słabe podswietlenie ze dziwimy sie jak moze kogokolwiek razic
Mnie osobiście podświetlenie zegarów w wersji sport nie przypadło do gustu, wolę to bardzie stonowane w w wersji amber

A jakie przebiegi wytrzymuja silniki benzynowe GH... 2 ltr 147 koni....?
Ta co chce kupić ma serwis cacy... rocznik 2008... i 160 tysiecy km nakrecone w Danii... (jutro do ASO jade na trzepanie wozu)
Jakies specjalne punkty ważne, które moga ominąć pracownicy ASO...?
Pozdro600
Ta co chce kupić ma serwis cacy... rocznik 2008... i 160 tysiecy km nakrecone w Danii... (jutro do ASO jade na trzepanie wozu)
Jakies specjalne punkty ważne, które moga ominąć pracownicy ASO...?
Pozdro600
Dyzioo
Dyzio obejrzyj czy wszystkie śruby zawieszenia, karoserii oryginalne nie odkręcane.
Dania, pewnie okazja
oby nie było problemów. Sprawdź na stronie dońskiego urzędu (lub na bezwypadkowy.net) przebieg ostatni i datę jego rejestracji, vin lub tablice.
Dania, pewnie okazja
-
Zoom -Zoom from Belgium
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl