Lista przebojów forum – muzyka do samochodu
UWAGA!!! UWAGA!!!

internet napisał(a):Specjaliści z Uniwersytetu w Londynie z dr Simon Moore na czele przeprowadzili badania sprawdzające jaka muzyka może zagrażać naszemu bezpieczeństwu podczas jazdy samochodem. Aby się o tym przekonać zaangażowano czterech mężczyzn i cztery kobiety, którzy musieli pokonać 400 km przy akompaniamencie muzyki różnych gatunków. Czego więc nie należy słuchać gdy siedzimy za kółkiem? Najgorszą muzyką do jazdy samochodem okazały się hałaśliwe, szybkie utwory, które powoduja przyspieszenie pulsu i skłaniają do mocniejszego naciśnięcia na pedał gazu. Na wszystkich uczestników negatywny wpływ miała również muzyka klasyczna oraz piosenki, których kierowcy po prostu nie lubią. Ponadto, nieodpowiednia piosenka, która "leci" w radiu może nas dekoncentrować i powodować niepotrzebny stres. Badacze radzą więc słuchać utworów muzycznych w tempie zbliżonym do naszego tętna.
Oto lista 10 piosenek, które są najbardziej niebezpieczne w czasie prowadzenia samochodu:
1. Hey Mama – The Black Eyed Peas
2. Dead on Arrival – Fall Out Boy
3. Paper Planes – M.I.A
4. Walkie Talkie Man – Stereogram
5. Paradise City – Guns N’Roses
6. How You Remind Me – Nickelback
7. Hit the Road Jack – Ray Charles
8.Get Rhytm – Johnny Cash
9. Heartless – Kanye West
10. Young, Wild and Free – Snoop Dogg & Wiz Khalifa
http://engine-artistry.wix.com/home
- Od: 25 sty 2010, 14:44
- Auto: Mazda Mx-3 1,8 V6
Yamaha Fz6n 2005.
Polecam <muza>:

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL

Była: Magdalena 626 GD 2.0i 90KM sedan Jest: Madzia 626 GW 2.0 FS 115KM 99r, Audi A6 3.0 Quattro Avant 02r
Bez Mazdy nie ma jazdy
Każde Porsche od Mazdy gorsze
Bez Mazdy nie ma jazdy
Każde Porsche od Mazdy gorsze
– teledysk mojej koleżanki, mam nadzieję, że nie będzie zła. O tysiąc razy lepszy niż oryginał. Polecam zobaczyć oba.
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Jezeli chodzi o The Cardigans najlepsza jest piosenka nagrana z Tom`em Jones`em.
Ten dopiero ma glos
Dzisiaj chwycilem za dyskografie Nine Inch Nails i kolejny raz wbil mi sie jeden utwor w glowe. Niektorzy znaja go z gier badz filmow, robi mega klimat zreszta jak wiekszosc utworow NIN.
Ten dopiero ma glos

Dzisiaj chwycilem za dyskografie Nine Inch Nails i kolejny raz wbil mi sie jeden utwor w glowe. Niektorzy znaja go z gier badz filmow, robi mega klimat zreszta jak wiekszosc utworow NIN.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1