Spotkanie Klubu MazdaSpeed
JAK będzie sporo autek to ja też sie pisze na 99,1% i pewnie wyciągne jeszcze jedną 323f :lol: przylecimy razem z Patrykiem, tak że czym więcej tym lepiej
!!!!!!!!!! 

Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
Nasz tez nie bedzie...chyba bo w sumie to mi niedziele w ogole nie pasuje i juz...jakos mnie nie bawi taka impreza niedzielna, po czym wracac do lodzi a poem do krakowa...moze jakby byl w sobote i troche pozniej niz o 11...
- Od: 21 paź 2003, 13:58
- Auto: Mazda 3 BL 2.0 DISI
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BJ) 2.0 Sportive (niqsmx3)
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
nas nie bedzie, bo nam nie pasuja Niedziele...jak widze niewielu osobom pasują...
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
mysza ma racje na spot z pianka to nie niedziela a sobota bo kurcze zrozumcie ze nie wszyscy sa z warszawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)
W sobote to ja mam mikolajki z dziecmi i nigdzie sie nie wybiore. Pózniejsze terminy mi nie pasuja. A skoro klubowicze chca spota w grudniu to widze tylko ten termin. Co do spotów beze mnie to kiedys byla próba i byly same problemy i zale potem, wiec takowych spotów nie bedzie.
- Od: 20 paź 2003, 09:44
- Auto: Szybkie
no to milej zabawy zyczymy, choc wielu Was nie bedzie 
Mazda CX-3 150 AWD
Mazda MX-5 NB2 Sportive
Mazda 3 BK 1.6 d 109 KM
Mazda 323F (BA) 2.0 GT
Mazda MX-3 K8 (moja)
Zombi napisał(a):A'propo kanjpy i piwa jest kolo mnie sklep harleya a obok niego knajpa podjade i sie tam rozejrze. Prosze Carlosa o propozycje pubu.
a prosze bardzo, właśnie zaczęłeś pisać o miejscu o którym myślałem, dobrze znany każdemu zmotoryzowanemu Caffe 66, klimat oczywiście amerykańskiej motoryzacji, wpadnijcie też w poniedziałek cykliczny spot f-body, przyjeżdża sporo pięknych V8 ptaków i komarów.
Miejsce, jadąc trasą toruńską od "zachodniego" w kierunku mostu, po prawej stronie za wiaduktem z Górczewską, obok charaktersytyczny sklep harley'a.
P.S. Zombi, ja nie widzę spota mc'donaldsowo-pubowego. Bo jak już wcześniej pisałem albo pije kawę w macu albo piwo w pubie. A niestety nie bedę łączył pianki z kierownicą – bo tego nie toleruję !
Skoro podałeś stare miejsce, to nie ma co juz kombinować.
Po prostu póki co nie każdy teraz chce latać do pubu z ekipą klubową. Może się to kiedyś zmieni, na mnie możecie liczyć!
- Od: 21 paź 2003, 21:49
wygląda na to że będzie przewaga autek z serii BA to fajnie
będzie miło
!!!!!!!!!!! a co do pianki to nie wykluczam takiej oferty!!!!!!!!!!!!!

Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM