Brak świateł awaryjnych
Strona 1 z 1
Witam! Posiadam Mazde 323P BA. Mam problem ze światłami awaryjnymi. Zacznę może tak po włączeniu przycisku światła awaryjne nie działają, nie słychać żeby działał przekaźnik, kierunkowskazy działają poprawnie, dodam jeszcze że jeśli przycisk świateł awaryjnych jest włączony nie dziłają kierunkowskazy i że przycisk świateł awaryjnych się podświetla co według mnie wyklucza awarie owego przycisku. Czy wobec tego przekaźnik jest popsuty? Chciał bym poznać wasze diagnozy gdyż ja jestem zielony w tych tematach. Z góry dziękuje za odpowiedzi...
-
BastirOK
Sprawdź bezpieczniki bo awaryjne są o ile pamiętam chyba na osobnym.
Ford C-MAX 1.6TDCi & AR 156 2.0TS & Honda Shadow VT1100 C3 Aero ’99
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Były:
323F BA Z5 & Xedos 9 KL ’01
Honda Shadow VT1100C2 Sabre ’03
Honda Shadow VT500C '84
Bezpieczniki sprawdzone wszystkie są dobre. A naprowadzicie mnie na przekaźnik świateł awaryjnych bo z tego co się orientuje jest on pod kierownicą szukałem go tam znalazłem taką metalową chyba nawet aluminiową obudowę a przekaźników jakoś nie widziałem sprawdzę jeszcze raz poszukam dokładniej
Dopisano 15 lut 2013, 17:23:
Dobra już mam to wina przekaźnika dzięki za podpowiedzi. Mam teraz problem z tym przekaźnikiem bop nigdzie nie mogę dostać takiego jaki potrzebuje.
Dopisano 15 lut 2013, 17:23:
Dobra już mam to wina przekaźnika dzięki za podpowiedzi. Mam teraz problem z tym przekaźnikiem bop nigdzie nie mogę dostać takiego jaki potrzebuje.
-
BastirOK
Strona 1 z 1