say napisał(a):Bimbak, z przyciskiem zasilania obchodź się jak z jajkiem. Lubi "wpadać" bezpowrotnie do środka (sprawdzone empirycznie niestety. Co prawda model A103 ale....).
Te tablety to ogólnie badziew pomijając pięknie wyglądającą specyfikację techniczną. Jest to wspaniały przykład, żeby wyrobić sobie zdanie o Androidzie, że to tragiczne g*wno: w jednej sztuce po wyciągnięcia z pudełka udało mi się zmienić język i wgrać kilka fotek na kartę pamięci, po czym przestał reagować całkowicie. Po reklamacji i wymianie na nowy udało mi się zmienić język na polski, połączyć się z WiFi, a następnie... przestał reagować, ale tym razem udało się go przywrócić do życia za pomocą szpilki i dziurki z napisem 'reset'.
Sam mam tablet Trak coś tam... A idźcie w Śrem – do bajki dla dziecka czy rozduszania jakichś robaków jest ok (o ile nie jest zbyt jasno), ale żeby tam na nim coś robić, to szczęścia zdrowia.
Odnoszę wrażenie, że wszystko to są niedopracowane koszmarki i niestety, żeby się cieszyć prawdziwą funkcjonalnością i niezawodnością, to niestety trzeba kupić coś markowego, chociaż bardzo bym chciał, żeby faktycznie dało się kupić coś naprawdę dobrego w niskiej cenie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)