Witam,
Od niedawna jestem posiadaczką mazdy 323f BA. Chciałabym wymienić światła mijania na jaśniejsze, chodzi mi o jasne białe światło, co polecacie?
Dodatkowo chciałam wymienić te malutkie żaróweczki w pozycyjnych (chyba to pozycyjne) te z przednimi kierunkowskazami – czy tu można założyć coś mocniejszego, bo moje są ledwo widoczne.
I drugie pytanie. Chciałabym zamontować trzecie światło stopu bo o mało mnie ostatnio tir nie zmiótł jak sobie stałam i skęcałam w lewo na trasie Lublin-Wawa. Macie jakieś sugestie?
Wymiana żarówek przód – jakie polecacie + trzecie światło stopu
Strona 1 z 1
Mam u siebie Tungsram H1 +50% i świecą bielszym i jaśniejszym światłem od standardowych Philipsów (nie wiem jak długo siedziały w aucie ale słabo już oświetlały drogę). Brat jeździ na Tungsramach +90% i też bardzo z nich zadowolony ale słyszałem, że mają niższą trwałość od tych co ja mam.malaM napisał(a):Chciałabym wymienić światła mijania na jaśniejsze, chodzi mi o jasne białe światło, co polecacie?
Żeby mieć spokój z Policją to załóż tu normalne markowe żaróweczki-przy wymianie sprawdź czy lampa nie jest zmatowiała/brudna.malaM napisał(a):Dodatkowo chciałam wymienić te malutkie żaróweczki w pozycyjnych (chyba to pozycyjne) te z przednimi kierunkowskazami – czy tu można założyć coś mocniejszego, bo moje są ledwo widoczne.
Nie masz w blendzie na górze tylnej szyby?malaM napisał(a):I drugie pytanie. Chciałabym zamontować trzecie światło stopu bo o mało mnie ostatnio tir nie zmiótł jak sobie stałam i skęcałam w lewo na trasie Lublin-Wawa. Macie jakieś sugestie?
- Od: 5 paź 2012, 21:29
- Auto: Mazda 323F BA
1,5 B+G 1997r
Bo pokrywa bagażnika uchyla się z szybą i "półką" a montaż lampy do szyby na jakąś taśmę dwustronną i kabelki po brzegu szyby są nieestetyczne.malaM napisał(a):czemu to trzecie rozwiązanie najgorsze? chodzi o montaż?
- Od: 5 paź 2012, 21:29
- Auto: Mazda 323F BA
1,5 B+G 1997r
- Od: 9 lut 2013, 16:02
- Auto: Mazda 323F BA 1996r
A ja doradzam najpierw przeczytanie ogłoszenia zanim się je komuś poleci. Po co jej do 323F BA spoiler z 3 stopem do 323F BJ?
Chciałbyś żeby ci ktoś doradził kupno czegoś a później się okazuje że do niczego ci to nie pasuje?
Przyda ci się albo taki spoiler + malowanie go pod kolor (chyba że trafisz w kolorze)
http://allegro.pl/spojler-mazda-323f-94 ... 28772.html
Albo takie coś
http://allegro.pl/lotka-ze-stopem-mazda ... 67847.html
to jest ten plastik montowany nad tylną szybą, u ciebie jest wersja przed liftingiem czyli bez 3 stopu, a tutaj masz z 3 stopem właśnie. Czasami da się to taniej kupić, podałem przykładowe linki, żebyś wiedziała czego szukać

Przyda ci się albo taki spoiler + malowanie go pod kolor (chyba że trafisz w kolorze)

Albo takie coś

to jest ten plastik montowany nad tylną szybą, u ciebie jest wersja przed liftingiem czyli bez 3 stopu, a tutaj masz z 3 stopem właśnie. Czasami da się to taniej kupić, podałem przykładowe linki, żebyś wiedziała czego szukać
kolego ja mam cztery swiatla STOPU
i powiem ci ze jest bomba ale w lotce musze wymienic mocniejsze diody
a co do przodu to nie ma jak ksenony
6000 w zupelnosci wystarcza
mozntaz bardzo prosty jesli co moge powstawiac pozniej zdj .....
a co do przodu to nie ma jak ksenony
Sprawdź, co tatuaż mówi o człowieku. Jego wzór świadczy o cechach charakteru.
DZIWACZNY WZÓR
To w rzeczywistości bardzo odpowiedzialny człowiek, ale nie brakuje mu poczucia humoru, którym może cię znienacka zaskoczyć.
DZIWACZNY WZÓR
To w rzeczywistości bardzo odpowiedzialny człowiek, ale nie brakuje mu poczucia humoru, którym może cię znienacka zaskoczyć.
- Od: 13 sie 2009, 15:17
- Auto: Mazda 323F BA 94r 1,5 16V
Strona 1 z 1