Tutaj się witamy
Witam wszystkich.
Od piątku jestem posiadaczem mazdy 6 2010 r. GH 2.0 DISI w automacie wersja liftback.
Mam nadzieję, żę będzie to tak dobry samochodzik jak moja porzednia hania accord z 2002 r.
Na razie jestem bardzo zadowolony z nowego nabytku.

Od piątku jestem posiadaczem mazdy 6 2010 r. GH 2.0 DISI w automacie wersja liftback.
Mam nadzieję, żę będzie to tak dobry samochodzik jak moja porzednia hania accord z 2002 r.
Na razie jestem bardzo zadowolony z nowego nabytku.
-
dario24
Witam,
jestem Darek, od jakiegoś czasu użytkuję Mazdę MX-3, dość wiekowa bo rocznik 1995 (rocznik młodej, fajnej dziewczyny). Mazda stała ostatnio 3 miesiące – brak zapału na analizowanie problemu oraz... nie była za bardzo potrzebna (praca pod nosem). Teraz chcę trochę do niej usiąść, dopieścić a najchętniej się trochę nauczyć (moje pierwsze auto). Pozdrawiam
jestem Darek, od jakiegoś czasu użytkuję Mazdę MX-3, dość wiekowa bo rocznik 1995 (rocznik młodej, fajnej dziewczyny). Mazda stała ostatnio 3 miesiące – brak zapału na analizowanie problemu oraz... nie była za bardzo potrzebna (praca pod nosem). Teraz chcę trochę do niej usiąść, dopieścić a najchętniej się trochę nauczyć (moje pierwsze auto). Pozdrawiam
-
dease
Witam wszystkich Mazdocholikow do ktorych z cała pewnoscia moge sie zaliczyc
OficjalnieMam na imie Łukasz i pochodze z Pozniania.
Moja historia z nasza dominujaca marka zaczeła sie kilka lat temu, gdy kupiłem moje pierwsze auto mianowicie Mazde 323 BG 1.3, 93r. Pominmy fakt co sie z nim stało.
Nastepna oczywiscie była 323 takze BG, niestety była w tak złym stanie ze odsprzedałem ja. Po roku przerwy kupiłem teraźniejszą
Mam ja juz prawie dwa lata, W jej dzisiajszy stan przyczyniły sie dwie nastepne 323 i czesci z mx3.
Łacznie miałem ich PIEC, z czego tylko ta jedna jest przez cały czas.
Taki mały wstep do mojej przyszłosci w Mazdaspeed.
OficjalnieMam na imie Łukasz i pochodze z Pozniania.
Moja historia z nasza dominujaca marka zaczeła sie kilka lat temu, gdy kupiłem moje pierwsze auto mianowicie Mazde 323 BG 1.3, 93r. Pominmy fakt co sie z nim stało.
Nastepna oczywiscie była 323 takze BG, niestety była w tak złym stanie ze odsprzedałem ja. Po roku przerwy kupiłem teraźniejszą
Łacznie miałem ich PIEC, z czego tylko ta jedna jest przez cały czas.
Taki mały wstep do mojej przyszłosci w Mazdaspeed.

796-067-086
- Od: 29 mar 2012, 22:05
- Auto: Mazda 323 BG, 1.8 DOHC, 1993r
Witam
Od jakiś dwóch tygodni zostałem posiadaczem Mazdy MX-3 ,jako ,że przeszła wstępne testy na moje wozidło to i ja pojawiłem ,się tutaj ,mam nadzieje ,że zagoszczę tu na dłużej. Pozdrawiam Janek 
-
Lewy
Witam jestem już kilka dni zarejestrowany na tym forum i sporo czytałem i stwierdziłem że pora się przywitać
Nazywam się Emil mieszkam w okolicach Zamościa mam 21 lat Pozdrawiam 
Nie trąb po..bie bo jadę na glebie :D
- Od: 28 sty 2013, 17:27
- Auto: Mazda Mx3 1.8 v6 24v K8 USA
Hejka!
Dzisiaj zakupiłem Madzie Premacy rok 2003, silniczek 2.0 DiTD 101 KM. Piękny wózek, prowadzenie miodzio
Wyposażeniu też nic nie brakuje. Przesiadłem się z astry ef'ki
(pozdrowienia z AKP
)
Podsumowując witajcie wszyscy, fotki niedługo
Dzisiaj zakupiłem Madzie Premacy rok 2003, silniczek 2.0 DiTD 101 KM. Piękny wózek, prowadzenie miodzio

Podsumowując witajcie wszyscy, fotki niedługo
- Od: 6 lut 2013, 21:13
- Auto: Mazda Premacy rok 2003, silnik 2.0 DiTD 101 KM
Witam,
jestem tu nowy, a właściwie to jesteśmy tu nowi (jk – Justyna i Krzysiek). od niedawna właściciele Mazdy 6 – pierwsza w życiu
zakochani od pierwszego wejrzenia:P
Mamy nadzieje, ze nasza obecność na tym forum zarówno dla nas jak i dla was będzie przyjemna.
Pozdrawiamy
jestem tu nowy, a właściwie to jesteśmy tu nowi (jk – Justyna i Krzysiek). od niedawna właściciele Mazdy 6 – pierwsza w życiu
Mamy nadzieje, ze nasza obecność na tym forum zarówno dla nas jak i dla was będzie przyjemna.
Pozdrawiamy
-
jk1986
Witam. Jestem Maciej. Posiadam od kilku tygodni Mazde 323F BG 1.6 16V sprowadzoną z Niemiec w 2006 r. Jestem bardzo zadowolony z tego samochodu natomiast jest parę rzeczy do zrobienia. Niedługo wrzucę jakieś zdjęcia. Pozdrawiam forumowiczów.
- Od: 23 sty 2013, 17:03
- Auto: Mazda 323F BG 1.6 16V 1993 r.
Witam bardzo serdecznie 
Aktualnie nie posiadam Mazdy, ale poluję niebawem na zakup Xedos 9 z silnikiem 2.3V6 Miller Cycle
Najpierw miałem Mazdę MX-3 1.6 SOHC 94' a potem 323F BA 2.0V6 96'
Jestem z Katowic
Pozdrawiam
Aktualnie nie posiadam Mazdy, ale poluję niebawem na zakup Xedos 9 z silnikiem 2.3V6 Miller Cycle
Najpierw miałem Mazdę MX-3 1.6 SOHC 94' a potem 323F BA 2.0V6 96'
Jestem z Katowic
Pozdrawiam
-
GAIJIN
Witam, Nazywam się Paweł.
Obecnie jestem w posiadaniu Mazdy 323f BJ z 2000 roku z silnikiem 2.0 Turbo Diesel.
Jest to moja druga mazda więc można powiedzieć, że jestem lojalny marce
Obecnie poluje na mazdę numer trzy 
Obecnie jestem w posiadaniu Mazdy 323f BJ z 2000 roku z silnikiem 2.0 Turbo Diesel.
Jest to moja druga mazda więc można powiedzieć, że jestem lojalny marce
-
Rez
Witam Wszystkich,
Od niedawana jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323f z 2003 roku. Mieszkam w Warszawie.
Witam wszystkich
Od niedawana jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323f z 2003 roku. Mieszkam w Warszawie.
Witam wszystkich
- Od: 8 lut 2013, 23:18
- Auto: 323F 2.0DiTD 2003
Witam wszystkich jestem posiadaczem xedos9 1996 2.0 v6 i chcem sie duzo o niej dowiedziec pozdrawiam serdecznie
-
maksym762
Witam serdecznie
Od kilku dłuuugich miesięcy szukałem tej jednej jedynej MAZDY...
Więc chciałbym poinformować że od paru dni jestem właścicielem zacnej mazdy 3
Także WITAJCIE
Od kilku dłuuugich miesięcy szukałem tej jednej jedynej MAZDY...
Więc chciałbym poinformować że od paru dni jestem właścicielem zacnej mazdy 3
Także WITAJCIE
- Od: 12 wrz 2012, 20:22
- Auto: Mazda 3 BK LF 2007 2.0 150KM!
ciut wcześniej
MAZDA 323F BG 1991 1.6 88KM
Witam, mam na imię Marta, od września jeżdżę czerwoną Mazdą 6 z 2004r. W Mazdach kocham się już kilka ładnych lat, jest to mój drugi samochód z tej stajni. Mieszkam w Piasecznie, w cieplejsze dni ujeżdżam też Suzuki 650, bo motocykle to również moja pasja. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia 
-
marta28