RZESZÓW – spotkania regionalne
jesli chodzi o mnie to 9 mam wolny cały dzien a 10 po 16

@tomek@ napisał(a):No mnie też raczej nie będzie miałem ciężki tydzień,dwa dni pod rząd na lawecie kutwaaa
Co tam kupowałeś?? Przyznaj się
Robimy spota w niedziele czy nie? Bo sam nie wiem jak sie do tego ustosunkować. Wypada coś napisać aby nie było krzyku ze coś było a pozniej prysło. W niedziele mnie nie bedzie – chyba ze spota wieczornego zrobimy kolo 19.00 to jest szansa na 100% ze będę.

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Robimy spota w niedziele czy nie? Bo sam nie wiem jak sie do tego ustosunkować. Wypada coś napisać aby nie było krzyku ze coś było a pozniej prysło. W niedziele mnie nie bedzie – chyba ze spota wieczornego zrobimy kolo 19.00 to jest szansa na 100% ze będę.
Jak dla mnie może być wieczorny o 19, ale niech się reszta wypowie...

Uwaga!!! Spot 10 lutego odwołany bo nie widzę zainteresowania. Jak ktoś chętny jest na spot to niech dzwoni do mnie. Do później i pozdrowionka 

obecnie Kia QL
Jakis spontanik wieczorny dziś
? Jade zaaraz do Rzeszowa to bede gdzieś się włóćzył 
- Od: 22 paź 2010, 16:01
- Auto: Mazda 323 C 1,5 '96r
Jak byłbym w Rzeszowie to czemu nie z tym spontanem. Zapraszam na następny w niedzielę o 15.00 10 marca miejsce do dogadania – może nowy parking w Hotelu Rzeszów dla odmiany 

obecnie Kia QL
To co będzie coś za tydzień czy dalej gó@*wno
Co do parkingu to nie jestem za tym aby co chwilę zmieniać miejscówkę
Co do parkingu to nie jestem za tym aby co chwilę zmieniać miejscówkę
Przydałoby się coś ogarnąć bo już nie pamiętam jak wyglądacie 

hahaharezerwować karty "Panowie Elita" ?
Ja też jestem na tak, a co myślicie na temat icf karting, byłem tam ostatnio i jakoś mi lepiej spasował ten tor niż reskatr..?