RADOM – spotkania regionalne
W Góry Świętokrzyskie zapraszam ale poczekajmy jak już się trawka zazieleni , może coś w okolicach majowego weekendu .
17-18 na Torze Kielce organizowane są Driftingowe Mistrzostwa Polski i uwierzcie mi jest warto pojechac i zobaczyc co oni wyprawiają .
17-18 na Torze Kielce organizowane są Driftingowe Mistrzostwa Polski i uwierzcie mi jest warto pojechac i zobaczyc co oni wyprawiają .
Mieczysław-nie bierz do siebie żadnych (zdawałoby się przykrych) sformułowań-nikt nie chciał Cię obrazić, ani nawet urazić-to była zwykła "prowokacyjna" wymiana zdań między przyjaciółmi. Znam Kazika tyle lat i nigdy nie słyszałem, aby kogokolwiek starał się obrazić. Ze spotami czekaliśmy na Ciebie, bo jesteś naszą atrakcją w pewnym sensie-po pierwsze człowiek z dalekiego świata, po drugie-komunikatywny, asertywny i lubiany przez wszystkich uczestnik naszych meetingów. Na pewno się spotkamy w okresie wielkanocnym, może wszyscy w dobrym zdrowiu i strzelimy po drinku
. Na ostatnim spocie to ja byłem najbardziej drętwy; na szczęście po 2 dniach moja gorączka rozeszła się po kościach. więc mam nadzieję, że nikogo nie zaraziłem. Cieszę się, że Guinness tak dobrze wtopił się w naszą grupę; sądzę, iż wszyscy doceniamy spotkania z "silną grupą pod wezwaniem" ze Skarżyska (gdzie tadziomaru1 przyszedł na świat
). Tak jak kiedyś wspominałem zorganizuję spot w plenerze przy Królewskich Źródłach, kiedy będzie ciepło-to ciekawe miejsce, kiedyś tam chodziłem piechotą, tak jak i po wielu innych zakątkach Puszczy Kozienickiej, którą przeszedłem wzdłuż i wszerz. Może następny spocik w lutym
?
- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
Narobiłeś nam ochotę na Królewskie Zródła , czekamy do cieplejszych czasów . Jeszcze nie byliśmy tam a bardzo lubimy chodzic i poznawac nowe , ciekawe miejsca .
ps. w sobotę 26 stycznia zrobiliśmy sobie wypad w Góry Świętokrzyskie , pogoda idealna na zimowe łażenie ( w granicach rozsądku ) , między innymi byliśmy na najwyższym miejscu Gór Świętokrzyskich

Zima jest piękna .
ps. w sobotę 26 stycznia zrobiliśmy sobie wypad w Góry Świętokrzyskie , pogoda idealna na zimowe łażenie ( w granicach rozsądku ) , między innymi byliśmy na najwyższym miejscu Gór Świętokrzyskich

Zima jest piękna .
Ostatnio edytowano 1 lut 2013, 19:21 przez Guinness, łącznie edytowano 1 raz
No to teraz Panowie zbierac sie zeby powitalnwgo spota zrobic 

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
kudlaty91 napisał(a):wybacz musialem sie umyc itpteraz juz leze wreszcie w lozku
Spoko, myj się śmiało

Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
o matko dopiero teraz zauważyłem
żenada
pisałem do klijętki sms-a i skopiowałem tekst i mi wysłało na forum
bo siedziałem wtedy na telefonie ale spoko da się to jakoś usunąć! ? chyba spotkanie nie wypali w moim przypadku bo każdy będzie się śmiał 
- Od: 6 lut 2013, 22:18
- Auto: Mazda 323F 1,5
nareszcie nie będą ale wszyscy śmiali tylko ze mnie
kiedy powitalny spot? Ja zaznaczam z tego miejsca iż będę 2,5 tygodnia w Radomiu w okresie przed i po świątecznym więc POSTARAM się dogodzić wszystkim pod względem długości spotkania z Wami, ilości wypitego alkoholu oraz poczucia humoru żeby później nikt się nie mógł doczepić do mnie, Kaziku

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Mieciu ja uważam że nikt się z Ciebie nie śmieje , tylko posiadasz specyficzne poczucie humoru i przez to jest tak zabawnie .
A co do spotkania na Wielkanoc to jak najbardziej , może coś w plenerze ?
A co do spotkania na Wielkanoc to jak najbardziej , może coś w plenerze ?
kurcze nie wiem, zalezec bedzie wszystko od pogody pewnie bo jak bedzie zimno to nie wiem czy jest sens gdzies jechac aczkolwiek jestem jak najbardziej za poznawaniem nowych rejonow 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'