Mazda Xedos 6 CA KF '92r. 2.0 V6
Koło tego zamku – skoro mamy niedaleko 

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
 Lexus GS300 II (ex)
 Mazda 6 GJ 2,5
sylwo O teraz to rozumie  świetne miejsce a i po grillować  będzie gdzie
 świetne miejsce a i po grillować  będzie gdzie   miejsca tam dość
  miejsca tam dość 

miejsca tam dość
  miejsca tam dość 

- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat
Witam   i miło mi to słyszeć
  i miło mi to słyszeć   to spot zaklepany
 to spot zaklepany  
Dopisano 08 lut 2013 10:35:
W zimowej scenerii 

Dopisano 08 lut 2013 10:35:
W zimowej scenerii

W kolejnej zimowej odsłonie   

Qchar widze juz troche na tym lpg smigasz, bardzo wzrosło ubywanie oleju?Qchar napisał(a):Witamtak jak powyżej napisałem chcę zreanimować swoją stronkę i na dziś przygotowałem kilka fotek z dnia montażu Lpg . Przyznaje się z żalem , że założyłem do Mazdy instalację gazową , wiem , wiem co nie którzy pomyślą ale trudno stało się . Powiem Wam , że różnicy w jeździe nie zauważyłem jedynie różnice ceny na paragonie

jeszcze powiedz mi gdzie przeciągałeś przewody od czujników parkowania ?
MichałB Witam   no cóż na 10 tys .  bierze ok. 1-1,5 i tak się trzyma od 4lat w tym 3 lata na lpg i ok 60 tys. na gazie
  no cóż na 10 tys .  bierze ok. 1-1,5 i tak się trzyma od 4lat w tym 3 lata na lpg i ok 60 tys. na gazie   Jak dla mnie jest
  Jak dla mnie jest   

Co do czujników to o które Ci chodzi ? przednie czy tylne bo to dwie różne historie

Jak dla mnie jest
  Jak dla mnie jest   
  Co do czujników to o które Ci chodzi ? przednie czy tylne bo to dwie różne historie

Oj tak kupiłem i czekały i czekały na półce   nie przemyślałem wszystkiego . Potem szpital i tak schodziło
  nie przemyślałem wszystkiego . Potem szpital i tak schodziło  Po szpitali miałem Xedem małego dzwona i musiałem zdjąć przedni zderzak i tu wykorzystałem moment i założyłem sensory . Inaczej jest duży problem i jeszcze o wysokość od podłoża chodzi
  Po szpitali miałem Xedem małego dzwona i musiałem zdjąć przedni zderzak i tu wykorzystałem moment i założyłem sensory . Inaczej jest duży problem i jeszcze o wysokość od podłoża chodzi  Fotki porobię bo i osobny przełącznik mam do nich
  Fotki porobię bo i osobny przełącznik mam do nich  także działają kiedy ja chcę bo pod obciążeniem 4 osób to czasami się odzywały i w czasie jazdy denerwowały
 także działają kiedy ja chcę bo pod obciążeniem 4 osób to czasami się odzywały i w czasie jazdy denerwowały 

z tego co zobaczyłem mój czujnik  podpina się pod światło wstecznego i stopu tak wiec raczej nie będzie problemu z tym,hymm  za jakiś czas planuje oddać madzie do lakiernika żeby pomalował mi zderzaki i kilka innych zadrapań , tylko teraz zastawiam się czy będzie  je ściągał do malowania  
dobra to powiedz mi Qchar gdzie przebiłeś się z kablami do kokpitu? gdzieś czytałem ze jest jakaś wiązka pod kierownica i tam można pociągnąć kable

dobra to powiedz mi Qchar gdzie przebiłeś się z kablami do kokpitu? gdzieś czytałem ze jest jakaś wiązka pod kierownica i tam można pociągnąć kable
Witam   Pod kierownica bynajmniej u mnie jest zaślepka na pedał sprzęgła ale u Ciebie to nie wypali bo sam rozumiesz dlaczego . Musisz poszukać innego przejścia albo je zrobić
  Pod kierownica bynajmniej u mnie jest zaślepka na pedał sprzęgła ale u Ciebie to nie wypali bo sam rozumiesz dlaczego . Musisz poszukać innego przejścia albo je zrobić  samemu w dogodnym miejscu . Otwór musi być dość spory by przeszła wtyczka od wyświetlacza . Poszukam zdjęć to tu wrzucę Pozdrawiam i powodzenia
 samemu w dogodnym miejscu . Otwór musi być dość spory by przeszła wtyczka od wyświetlacza . Poszukam zdjęć to tu wrzucę Pozdrawiam i powodzenia

MichałB jak tam z sensorami ?  Ja fotek nie ma takich z montażu a te co mam nic nie wniosą nowego także ich nie dodaje 

Qchar napisał(a):MichałB jak tam z sensorami ? Ja fotek nie ma takich z montażu a te co mam nic nie wniosą nowego także ich nie dodaje
narazie nic nie ruszam, w marcu odstawiam xeda do lakiernika żeby odświeżył mi zderzaki, prawdopodobnie będzie je ściągał i wtedy sobie zamontuje czujniki i odrazu pomaluje je w kolo karoserii
myślę ze jak trochę się po gimnastykuje przy madzi to znajdę miejsce, jeszcze czeka mnie ciaganie kabli od wzmacniacza i głośników
No to powodzenia i czekam na relacje 
Witam i jako że nikt mnie nie odwiedził
 i jako że nikt mnie nie odwiedził   edytuje poprzedni wpis .
  edytuje poprzedni wpis . 
Ostatnimi czasy moja Księżniczka dała mi się we znaki jak to się mówi jak nie cewka to panewka
  jak to się mówi jak nie cewka to panewka  tak więc rozszczelniła mi się chłodnica
  tak więc rozszczelniła mi się chłodnica   i tu masakra
  i tu masakra   nowej nie ma w całej Polsce . Ale dzięki koledze z innego forum stara chłodnica pojechała do regeneracji
  nowej nie ma w całej Polsce . Ale dzięki koledze z innego forum stara chłodnica pojechała do regeneracji  Po zaledwie 5 dniach chłodnica wróciła
  Po zaledwie 5 dniach chłodnica wróciła  Firma solidna widać po wykonanej robocie , pięknie to zrobili . Zamontowana spisuje się
  Firma solidna widać po wykonanej robocie , pięknie to zrobili . Zamontowana spisuje się  
Cała chłodnica

Prawa strona chłodnicy ( nowa wspawana )

Lewa strona chłodnicy ( Orginał )

Nową też miałem ale nie pasowała 

Miejsce po chłodnicy

Witam
Ostatnimi czasy moja Księżniczka dała mi się we znaki

Cała chłodnica

Prawa strona chłodnicy ( nowa wspawana )

Lewa strona chłodnicy ( Orginał )

Nową też miałem ale nie pasowała

Miejsce po chłodnicy

Witam  dawno mnie tu nie było a w autko zaszły pewne zmiany a jakie
  dawno mnie tu nie było a w autko zaszły pewne zmiany a jakie   to już poniżej zerknijcie
   to już poniżej zerknijcie  

No to już dawno powinno tu być 

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
 Lexus GS300 II (ex)
 Mazda 6 GJ 2,5
sylwo napisał(a):No to już dawno powinno tu być
Rzadko to zaglądam i to dzięki Tobie czasem tu się pokazuje