Myślę że mi to też pomogło,dziękiravo napisał(a): pomogło jedynie zaznaczenie opcji zaloguj mnie automatyczniepodczas logowania.

www.mazdaspeed.pl
Myślę że mi to też pomogło,dziękiravo napisał(a): pomogło jedynie zaznaczenie opcji zaloguj mnie automatyczniepodczas logowania.
glowasiek napisał(a):nie wspominajac juz o banerach, reklamowaniu swojej dzialalnosci
glowasiek napisał(a):ehs po co ja w ogole to pisze – robcie co chcecie.
glowasiek napisał(a):o pozycjonowanie sie nie musicie martwic bo radzimy sobie bez tego![]()
Wojtek napisał(a):koledze chodzi o sprawe pozycjonowania swojego (jego) forum wykorzystujac nasze... (jego)troche zagmatwane, ale prawdziwe...
glowasiek napisał(a):posiadanie baneru itd itp w podpisie
Tomek6 napisał(a):Na mocy ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 1994 r. Nr 24, poz. 83) usuwam swoją własność intelektualną.
glowasiek napisał(a):zreszta dla mnie posiadanie baneru w podpisie a strony www we wlasnym profilu jest zupelnie inna sprawa, baaa malo kto nawet zwraca uwage na taka opcje.
glowasiek napisał(a):– inne osoby posiadaja banery/ linki do innych stron wiec dla mnie albo kazdy moze je miec albo nikt
glowasiek napisał(a):– a w jaki sposob JA szkodze temu forum ?
glowasiek napisał(a):a co do usuwania swoich tresci to maja do tego prawo bo nic co tutaj jest napisane, nie jest wasza wlasnoscia intelektualna – radze sie dokszatlcic w tym temacie albo porozmawiac z jakims prawnikiem to wam wytlumaczy.
glowasiek napisał(a):Nie ma sensu tego tematu drazyc.
Marianek napisał(a):Jak ktoś zrobił coś takiego:
Tomek6 napisał(a):Na mocy ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 1994 r. Nr 24, poz. 83) usuwam swoją własność intelektualną.
i jeszcze wymaga żeby go forum MS wspierało w pozycjonowaniu i reklamowaniu jest śmieszny.
Jeśli by takiej sytuacji nie było wierz mi lub nie byście mogli dalej mieć w podpisach i odnośnikach
linki do swojego forum tak jak inni.
Tomek6 napisał(a):Nie wymagam żadnego pozycjonowania i reklamowania od MS
Marianek napisał(a):Temat uważam za wyjaśniony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Koordynatorzy Forum, Koordynatorzy