World of Tanks
Zamiast się cieszyć, ze ktoś tak ładnie wyjaśnił zawiłości tej gry to wygo banem straszycie. Nieładnie 
- Od: 30 wrz 2010, 10:19
- Auto: już nie Mazda :(
Panowie a wyłącza Wam się czasem okienko WoTa? Bo u mnie to jest już plaga. Średnio może co 4 bitkę w trakcie gry po prostu okno znika. Póki wejdę z powrotem już jestem wrakiem. Dopiero przy wynikach sprawdzam kto mnie rozwalił. Może coś muszę przeinstalować czy coś. Słyszeliście o takim problemie?
Ja teraz uczę się grać T1 Heavy ciężko się przestawić z lekkiego czołgu bo to inna bajka. Niby z wyglądu twarda puszka ale odpowiednio trafiony ginie marnie.
Jak będziesz miał arte na IV albo inny czołg na VI tierze to możesz wbijać – przydasz się na kompaniach do wspólnej gry
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Nie liczy się ilość fragów tylko damage.
Ja właśnie grałem su8 na piaszczystej mapie o utrzymanie bazy (nie pamiętam nazwy). I patrzę, że hummel z mojej drużyny ma już 4 fragi a ja nadal zero. Po bitwie patrzę, że ja mam 2,5k demedżu a hummel 1,2k. Czyli tylko dobijał i cieszył się fragami.
Ja właśnie grałem su8 na piaszczystej mapie o utrzymanie bazy (nie pamiętam nazwy). I patrzę, że hummel z mojej drużyny ma już 4 fragi a ja nadal zero. Po bitwie patrzę, że ja mam 2,5k demedżu a hummel 1,2k. Czyli tylko dobijał i cieszył się fragami.