KoRnFUN napisał(a):honda2911 napisał(a):takie naklejki to 10 lat temu były modne
a niby dlaczego? dla ciebie to pewnie zwykły tribal a dla mnie cos wiecej

Czekałeś na opinie to ją dostałeś, nie możesz od każdego wymagać, że będzie wiedział co to oznacza. Mi podobnie jak poprzednia tak i ta naklejka nie pasuje kompletnie. Mogłeś ją przenieś w dolny/górny róg z którejś ze stron i by było o wiele lepiej, a tak jest na środku, w dodatku jest krzywo naklejona. Co do samej naklejki jest zwyczajnie nudna, zwykła biała, nie pasująca do niczego. Jestem w stanie zrozumieć, że ten symbol dla Ciebie coś tam znaczy, ale mogłeś ją wykonać jakoś ciekawiej, żeby to miało ręce i nogi, a tak niestety jest kompletna lipa. Są zasadniczo trzy grupy naklejek których nienawidzę, pierwszą jest grupa z cyklu, patrz w lusterka, motocyklista też człowiek i tak dalej, drugą jest TDI are for senior citizens, ropa dla traktorów etc. Ostatnią grupą są właśnie wszelkiego typu tribale, loga zespołów muzycznych i tym podobne, kompletnie nie związane z motoryzacją, wyjątkiem są naklejki które pasują do danego auta/lakieru pod względem wzoru i kolorystyki. To taka moja krótka dygresja na temat naklejkowania auta.
Co do samego samochodu to fajnie, że tak dbasz o samochód, wielki plus za audio i malowanie felg, które moim zdaniem jest wykonane na wysokim poziomie i sam lakier brokatowy jest po prostu fajną i delikatną alternatywą dla zwykłego amelinium. Szkoda tylko, że wzór pospolity i autko nie jest posadzone na glebie.
Z takich zmian stylistycznych jakie bym Ci poradził to pomalowanie tylnej wycieraczki, wyrzucenie tej lipnej przyciemy (ogółem nie leży mi coś takiego, szczególnie jak w słońcu jest fioletowe) i pomalowanie wnęk na czarno co jest moim zdaniem bardzo dobrym modem do tego koloru.
Powodzenia w dalszym modzeniu

.
///Wybacz za obszerność posta, ale niedawno skończyłem pisać pracę semestralną i jestm w formie –.–