Tutaj się witamy
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 z silnikiem 2.0l 150KM z 2004r.
Pozdrawiam Bartosz
Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 z silnikiem 2.0l 150KM z 2004r.
Pozdrawiam Bartosz
-
Bartoszek1985
Witam. Jestem nowym klubowiczem. W środę (30.01.2013) kupiłem mojego pierwszego japończyka, mazda 323F z 1998 roku. Pozdrawiam Tomek z Gdyni. 

-
Falek
Witam wszyskich jestem Tomek pierwszy raz na forum.Jestem posiadaczem mazdy 323fbj 1.6 98km 2001r kolor srebrny od jakiegos czasu mecze sie z tylnym prawym łozyskiem wymieniłem juz dwie piazdy najtansza 150zł.i druga kosztowała 260ntn i dalej mi cos wyje czy ktos moze cos poradzic?
-
tomasz1309
Witam
Poszukuję Mazdy 3 i tak trafiłam tutaj... czytam czytam i tylko się upewniłam w swoim wyborze
Poszukuję Mazdy 3 i tak trafiłam tutaj... czytam czytam i tylko się upewniłam w swoim wyborze
-
lunka
Witam! Jestem Stasiek, jestem z okolic Chełma. Jestem posiadaczem MAZDY 6 , 2,0. 121KM , 2007 rok , przebieg ok 97000km... 
-
xSTANLEYx
Witam!
Obecnie jestem posiadaczem mondeo mk III kombi tddi 2003 oraz pełnoletniej Suzuki Vitary.Z Mazdą nigdy nie miałem dłuższej styczności niż jazda po mieście taksówką ,czy ze znajomymi, ale każde z tych krótkich spotkań miło wspominam.Z racji powiększenia rodziny jestem na etapie poszukiwań auta , które pomieści naszą sóstkę : mnie z szanowną małżonką, parkę bliźnąt (ewa i kuba,cudowne dzieciaki) oraz parkę psów (lolita i ozzy).
Wybór padł na Mazdę MPV 2,o lub raczej 2,3 w benzynie bez gazu (przynajmniej narazie), mam dosyć swojego traktora- mimo że bezawaryjny obecnie szukam auta o szlachetnym brzmieniu motoru
.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich klubowiczów i liczę,że w niedługim czasie stąpie do klubu posiadaczy znakomitej marki.
a.c.
Obecnie jestem posiadaczem mondeo mk III kombi tddi 2003 oraz pełnoletniej Suzuki Vitary.Z Mazdą nigdy nie miałem dłuższej styczności niż jazda po mieście taksówką ,czy ze znajomymi, ale każde z tych krótkich spotkań miło wspominam.Z racji powiększenia rodziny jestem na etapie poszukiwań auta , które pomieści naszą sóstkę : mnie z szanowną małżonką, parkę bliźnąt (ewa i kuba,cudowne dzieciaki) oraz parkę psów (lolita i ozzy).
Wybór padł na Mazdę MPV 2,o lub raczej 2,3 w benzynie bez gazu (przynajmniej narazie), mam dosyć swojego traktora- mimo że bezawaryjny obecnie szukam auta o szlachetnym brzmieniu motoru
Serdecznie pozdrawiam wszystkich klubowiczów i liczę,że w niedługim czasie stąpie do klubu posiadaczy znakomitej marki.
a.c.
-
alonsocamarez
Witam- mam na imię Grzegorz chciałbym się przywitać, dostała mi się w Premacy od ojca a ojciec kupił Mazdę 5 więc będę częstym gościem na forum – mam też nadzieje pomóc, Premacy niegdyś ojca a teraz moją znam od 5 lat i nie raz przy niej coś robiłem, Mazdę 5 dopiero poznam -dziedziny w jakich mogę pomóc to konserwacja podwozia, polerowanie i zabezpieczanie lakieru oraz małe naprawy blacharskie, naprawy mechaniczne( hamulce, drobne naprawy) – pozdrawiam
- Od: 3 lut 2013, 03:26
- Auto: Premacy 2.0 DiTD 2002r
Mazda 2 DY 1.4 tdci
Mazda 5 2.0 Diesel
Cześć. Paweł z Wrocławia tutaj. Auto na razie nieco odbiegające od tematyki forum, ale lada dzień się to zmieni (jak znajdę co trzeba, a lekko nie jest).
Pozdrawiam i szerokości.
Pozdrawiam i szerokości.
-
misioooo
Witam wszystkich,
obecnie planuje zakup Mazdy 6, mam nadzieje ze mi w tym troche pomożecie
pozdro
obecnie planuje zakup Mazdy 6, mam nadzieje ze mi w tym troche pomożecie
pozdro
-
hendzior