Przeszukałem nasze forum, inne fora, szukałem w Googlu, ale niczego na temat nie znalazłem.
Potrzebuje schematu instalacji elektrycznej do mojej przed-liftingowej Mazdy 323F BJ DiTD '00 90KM (oznaczenie silnika RF2A). Wiem, że schemat instalacji to problem dla tych samochodów, ale może już ktoś ma go za sobą.
Moja Madzia zachorowała w święta.
  Po zgaszeniu i wyjęciu kluczyka jeszcze kilka razy ta świeca mignęła, pojawił się przebieg (podczas jazdy nie było). Nie wiem czy mechanik sprawdził błędy, nie wiem czy ma potrzebny sprzęt, ale to jeden z lepszych mechaników w okolicy.  Sam mechanik narzekał na brak dostępu do schematu instalacji elektrycznej... Może gdyby ktoś miał to by to pomogło. Na razie nic nie zrobił, samochód ciągle stoi na warsztacie. Pomożecie?
A może ktoś się spotkał z podobną sytuacją, może ktoś tak miał i to naprawił?
A, jeszcze zapomniałem, kontaktowałem się z poprzednim właścicielem, mówił że z tymi kontrolkami już kiedyś tak było, ale skasował błędy i Mazda jeździła ładnych parę lat. Widocznie jest jakiś problem.
Pozdrawiam i proszę o pomoc,
Arek
P.S. To mój pierwszy post na forum, wiec przepraszam, jeśli coś nie tak napisałem, nie w tym miejscu albo coś. Proszę o wyrozumiałość i ewentualne przeniesienie.