Tutaj się witamy
Witam wszystkich wszystkich forumowiczow szukam aktualnie Mazdy 6 i serdecznie wszystkich pozdrawiam 
-
666
Witam wszystkich forumowiczów
! Już niebawem szeroki opis i zdjęcia nowo nabytej Mazdy 323f
pozdrawiam 

- Od: 21 sty 2013, 01:16
- Auto: Mazda 323f, 1.8 , 1996 r.
Witam
Właśnie się zarejestrowałem. Jestem fanem japońskiej motoryzacji. Miałem Mazdę323F, potem innego Japończyka. Chwilowo jestem bez auta, ale w tym roku zamierzam wrócić do Mazdy. Planuję zakup Mazdy3.
Nie wiem jeszcze jakiej konkretnie. Mam nadzieję, że to forum pomorze mi wybrać odpowiedni silnik, wyposarzenie itd..
Pozdrawiam,
Rusycysta
Właśnie się zarejestrowałem. Jestem fanem japońskiej motoryzacji. Miałem Mazdę323F, potem innego Japończyka. Chwilowo jestem bez auta, ale w tym roku zamierzam wrócić do Mazdy. Planuję zakup Mazdy3.
Nie wiem jeszcze jakiej konkretnie. Mam nadzieję, że to forum pomorze mi wybrać odpowiedni silnik, wyposarzenie itd..
Pozdrawiam,
Rusycysta
-
Rusycysta
Witam
Od jakiegoś czasu zaglądam na forum, ponieważ w tym roku planuję wymienić auto na Mazdę 3 BK : ) Obecnie posiadacz innej marki : P
-
dexter77
- Od: 20 gru 2012, 17:29
- Auto: Mazda 323Fresh.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów,
w najbliższym czasie mam zamiar zostać szczęśliwym współwłaścicielem "Magdzi". Póki co jestem użytkownikiem "skośnego szuwara".
Pozdrawiam!
w najbliższym czasie mam zamiar zostać szczęśliwym współwłaścicielem "Magdzi". Póki co jestem użytkownikiem "skośnego szuwara".
Pozdrawiam!
-
gazinho
Witam,5 min .temu sie zarejestrowałem mam zamiar zakupić Mazde 6,mam nadzieje ze tu wszystkiego sie dowiem,o tym aucie ,a poza tym jestem Łukasz,mieszkam w Mińsku Mazowieckim pozdrawiam wszystkich 
-
golas95
Witam wszystkich serdecznie, od kilku dni jestem posiadaczem Mazdy Premacy z 2001 roku po FL.
Mam nadzieję, że to forum będzie służyło pomocą i dobrymi radami (lepiej żeby tylko tym drugim), tak jak doskonale zorganizowane i prowadzone forum 406-klub, którego miałem przyjemność być członkiem.
Pozdrawiam!
Mam nadzieję, że to forum będzie służyło pomocą i dobrymi radami (lepiej żeby tylko tym drugim), tak jak doskonale zorganizowane i prowadzone forum 406-klub, którego miałem przyjemność być członkiem.
Witam wszystkich jestem Kuba kiedys juz byłem tutaj zalogowany miałem mazdę 626 GE lecz ja sprzedałem natomiast znów wrociłem do tego samochodu coprawda mam egzemplarz w troszke gorszym stanie niz poprzednio ale chce ogarnąc ten samochód i cieszyc sie bezawaryjnościa, Pozdrawiam wszystkich forumowiczów 
-
Long
Witam wszystkich. Od dawna nosiłem się z rejestracją na forum ale zwlekałem. Jestem posiadaczem od niewiele ponad roku Mazdy 6 z 2003 roku. Mam mało zdjęć, dodam w miarę możliwości więcej. Auto daje mi wiele radości, planuję także sporo modyfikacji którymi na pewno się podzielę ze wszystkimi
Pozdrawiam
Patryk
Pozdrawiam
Patryk
- Od: 24 sty 2013, 00:13
- Auto: Mazda 6 GG 2003r. 2.0 CiTD
Witam klubowiczów 
Kilka słów o mnie – jestem Sławek, znajomi mówią mi krzaku, jestem z Tyczyna (mieszkam dosłownie przy granicy z Rzeszowem). Aktualnie chodzę do klasy maturalnej w Zespole Szkół Elektronicznych w Rzeszowie
Co do auta. Jest moim pierwszym autem – wcześniej od 16 roku życia posiadałem Aprillę RS 125, potem od 18stki gdy zrobiłem prawko w domu miałem do dyspozycji 150 konną Astrę oraz C4 z silnikiem 1.4
Od 01 lipca 2012 stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323F BA 1.5 z 94r. Auto w niezłym stanie – niedługo zaprezentuję. Mam plany które powoli zaczynam realizować, tak więc na wakacjach "stronę wizualną" powinienem zamknąć. Co dokładnie? Opiszę w temacie gry zaprezentuję swoje auto 
W dniu zakupu auto prezentowało się tak:

W grudniu (ambery oraz felgi 14 na zimę):

Z Rzeszowa niektórzy pewnie mnie będą kojarzyć
O forum dowiedziałem się z Facebooka.
Pozdro !
Kilka słów o mnie – jestem Sławek, znajomi mówią mi krzaku, jestem z Tyczyna (mieszkam dosłownie przy granicy z Rzeszowem). Aktualnie chodzę do klasy maturalnej w Zespole Szkół Elektronicznych w Rzeszowie
Co do auta. Jest moim pierwszym autem – wcześniej od 16 roku życia posiadałem Aprillę RS 125, potem od 18stki gdy zrobiłem prawko w domu miałem do dyspozycji 150 konną Astrę oraz C4 z silnikiem 1.4
W dniu zakupu auto prezentowało się tak:

W grudniu (ambery oraz felgi 14 na zimę):

Z Rzeszowa niektórzy pewnie mnie będą kojarzyć
Pozdro !
- Od: 21 paź 2012, 00:40
- Auto: 323F
Witam wszystkich serdecznie jestem na kupnie Mazdy 6 GH. benzyna.
Czytam Wasze posty, która są doskonała skarbnica wiedzy – pozdrawiam.
Czytam Wasze posty, która są doskonała skarbnica wiedzy – pozdrawiam.
-
carlos1922