WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Dzięki za spota, nawet udało mi się 154 punkty zdobyć w pierwszej serii, wiec nie było tragedii 
Ps.
Płaciłem za dwa tory, a grałem na jednym. Ustalcie proszę między sobą kto następnym razem płaci za mnie
Tomek 10 mi oddał.
Ps.
Płaciłem za dwa tory, a grałem na jednym. Ustalcie proszę między sobą kto następnym razem płaci za mnie
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
Dzięx za spota
nawet było nas sporo
Goniłem Marcina z pkt. ale przez jego czary mary nie dotarłem i 147 było max
P.S.
Ja płaciłem za jeden tor ale to już z różowym ustalałem...
Do następnego

Goniłem Marcina z pkt. ale przez jego czary mary nie dotarłem i 147 było max
P.S.
Ja płaciłem za jeden tor ale to już z różowym ustalałem...
Do następnego

My również dziękujemy za miły spocik.
Co do finansów – składkę za siebie i onyxa przekazałam Maćkowi, więc bardzo proszę żeby zarządził tak, aby nikt nie był poszkodowany
Co do finansów – składkę za siebie i onyxa przekazałam Maćkowi, więc bardzo proszę żeby zarządził tak, aby nikt nie był poszkodowany

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Również dzięki za spota
Dobrze się kulkowało
Sprawa ogarnięta
malutka + onyx – rozliczam z Konrado2104
gromaciek + Gib – rozliczam z Waterlive
Pozdrawiam i do następnego
Dobrze się kulkowało
malutka napisał(a):bardzo proszę żeby zarządził tak, aby nikt nie był poszkodowany
Sprawa ogarnięta

malutka + onyx – rozliczam z Konrado2104
gromaciek + Gib – rozliczam z Waterlive
Pozdrawiam i do następnego
-
Szalotka
A ja o 19.40 wyszedłem z zebrania szkolnego
byłem tak padnięty że nie dałem rady....czego bardzo żałowałem bo wiecie sami jak lubię kulki
Na następnych powinienem być
Na następnych powinienem być
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Konrado2104 i Waterlive kasa za kulki została do Was wysłana.
Środa – 23.01.2013 –> godz. 16.40
Jeszcze raz dziękuję za spotkanie i do zobaczenia na następnym
Środa – 23.01.2013 –> godz. 16.40
Jeszcze raz dziękuję za spotkanie i do zobaczenia na następnym

-
Szalotka

skoro jest Piłkarska i Familiadową

Ja bym sie tam może i na to pisał aby potem śmigać po rozgrywkach
A ja właśnie wpadłem na pomysła coby pójść do kina...bez kopania w opony i zażerania się ,,plastikami'' tylko pójść do kina
tym bardzie że chyba są jakieś promocje Orange że niby 2 bilety w cenie jednego czy cuś....ale chyba we środy tylko więc lipa....ale moszna coś pomyśleć? 
Wysłane z poczty w Radzyminie
We wtorki w Multikinie bilety są po 13 zł na filmy 2D ale.... musisz mieć konto na Facebooku i polubić fan page Multikina. Wtedy będziesz mógł pobrać kod ( jeden kod dla jednej osoby ) , musisz go wydrukować i mieć go przy kupnie przy kasie – przy kasie obowiązuje zasada kto pierwszy ten lepszy
W naszym przypadku każdy by musiał mieć taki kod.. Można zrobić wypad tylko część będzie płaciła 13 zł za bilet a część pewnie koło 20 zł ... A oni promują kampanie Legalna kultura a biletów za 10zł nie zrobią dla wszystkich
Idzie odwilż bo tak to można by było pojechać na jakąś górkę na sanki
Chyba że za tydz. będzie jeszcze śnieg
Zabawa by była przednia 
Idzie odwilż bo tak to można by było pojechać na jakąś górkę na sanki

Konrado2104 napisał(a):musisz go wydrukować
Wcale nie musisz, teraz juz nie ma kuponów ktore trzeba było drukować a kody, ktore mozesz zapisac w telefonie, kalendarzu, na karteczce czy na reku
Podchodzisz do babeczki przy kasie i pokazujesz

Słuchajcie. Mam takie propozycje.
1.
CH BEMOWO – ul. Powstańców Sląskich (poziom +1)
Wspólny spot z Mondeo Klub Polska
Muszę w miarę szybko wiedzieć żeby dać im znać co i jak.
2.
Totalne wyluzowanie i komfortowe spotkanie przy piwku w pubie w samym centrum Warszawy tak żeby każdy miał dobry dojazd bez auta. Jeśli jednak musi autem to pozostaje cola etc.
Co Wy na to ?
1.
CH BEMOWO – ul. Powstańców Sląskich (poziom +1)
Wspólny spot z Mondeo Klub Polska
Muszę w miarę szybko wiedzieć żeby dać im znać co i jak.
2.
Totalne wyluzowanie i komfortowe spotkanie przy piwku w pubie w samym centrum Warszawy tak żeby każdy miał dobry dojazd bez auta. Jeśli jednak musi autem to pozostaje cola etc.
Co Wy na to ?
-
Szalotka
1. Tak
2. Tak

A tak na poważnie, spot knajpiany byłby dobry po spotkaniu funkcyjnych, byłoby dobrze jakbyś Maćku razem z Malutką i Onyxem zdali nam relację co oprócz zaprzysiężenia loockasa było poruszane i czy zapadły jakieś postanowienia. Przynajmniej mnie by to interere
2. Tak
A tak na poważnie, spot knajpiany byłby dobry po spotkaniu funkcyjnych, byłoby dobrze jakbyś Maćku razem z Malutką i Onyxem zdali nam relację co oprócz zaprzysiężenia loockasa było poruszane i czy zapadły jakieś postanowienia. Przynajmniej mnie by to interere
arjot napisał(a):1. Tak
2. Tak
Dokładnie TAK, jak napisał Arek – spotkanie "przy piwku" – po zlocie "funkcyjnych" w Koninie i przedstawienie nowych założeń, pomysłów, uwag itd.
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?