Wczoraj oraz dzisiaj rano zauważyłam że podczas jazdy podskakuje mi prawy tył mojej Madzi. Czy ktoś może miał już taką sytuację w swojej Madzi??
Podskakiwanie prawego tyłu.
Strona 1 z 1
Witam,
Wczoraj oraz dzisiaj rano zauważyłam że podczas jazdy podskakuje mi prawy tył mojej Madzi. Czy ktoś może miał już taką sytuację w swojej Madzi??
-
madzia1986
amortyzator Ci się skończył kolego 
do wymiany amortyzatory, łącznie z osłonami, odbojami i w zależności od stanu, górnymi mocowaniami czy też poduszkami, jak zwał tak zwał, te poduchy lubią sobie zgnić
ze starości...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Don't hate me, i'm just an alien....
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
In rock we trust
To chyba żeście odpowiedzieli po części na moje pytanie zawarte w innym wątku. Też mam jakby podskakiwanie ale tylko jak postoi dłużej w mrozach jak rozjeżdżę to podskakiwanie ustępuje. W tym tygodniu przedląd i zobaczymy so wymyślą.
Drogi łukaszinio jestem koleżanką a nie kolegą
dzięki za odpowiedzi
dzisiaj byłam skontrolować madzie na stacji no i amorki wyszły po 80% ale niestety koleś popatrzył i okazało się że amor się zatarł hehe więc tak jak pisaliście amorki do wymiany, poduszki wymieniane były w tamtym roku w lutym więc teraz przyszedł czas na amorki 

-
madzia1986
zatarł się? przerażające... a może się wylał
szkoda że nikt ci nie wymienił tych amortyzatorów przy okazji poduszek, ta sama robota, ta sama kasa, też ostatnio kolege chciałem sterroryzować żeby kupił też amortyzatory bo to ta sama robota ale nie... więc zapłaci podwójnie ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Po jakimś czasie w zależności od temperatury amortyzator może odzyskać sprawność ale to jest tylko chwilowe zjawisko...
Po jakimś czasie w zależności od temperatury amortyzator może odzyskać sprawność ale to jest tylko chwilowe zjawisko...
Don't hate me, i'm just an alien....
In rock we trust
In rock we trust
madzia1986 napisał(a):Drogi łukaszinio jestem koleżanką a nie kolegą
przepraszam za przejęzyczenie
Strona 1 z 1