cytat"Za takie nazwanie czegokolwiek co ma 4 kola i silnik bym cię wypie.... z tego forum
ale..."co do tego twojego stwierdzenia?to jeśli tak bardzo zależy ci na marce "renault"bo odnośnie tej marki zastosowałeś ten zwrot do mnie,to może pomyliłeś ty forum?Może to ciebie powinno się wypie... z forum???Pamiętaj że jesteśmy na forum MAZDASPEED.PL a nie na www.Petyleżą.fr
Z całym szacunkiem ale marki aut które nie są japońskie mnie nie interesują,miałem dość dużo aut.Ale jakoś do mojego comprexa czuje największy sentyment.Poza tym?Po co mieszać chłopakowi w głowie?Ze może to jakiś wężyk?blebleble......Niech zacznie od najprostszych rzeczy,jeśli to nie to ,to niech szuka dalej..Ale powiem ci że ja w swojej Mazdzie miałem takie same objawy co on.To chce mu podpowiedzieć.A ty miałeś żabę i sugerujesz się tym że japońskie auta są też tak "zje......ane"jak pojazdy spod wieży Eiffla.To wybacz po chińsku ci już tego nie napisze........
Wat napisał(a):danielsc1 napisał(a):to 626 ma sprzęgło wspomagane hydraulicznie.
I jak wskazuje nazwa "hydrauliczne"jest zasilane płynem...o dziwo hamulcowym z tego samego układu co hamulce,i z którego johnnyslawo ma gdzieś wycieki. Jest tam wężyk gumowywat napisał(a): jak mi strzelił ten przewód to kaplica-holl
Wybacz danielsc1 prościej tego wytłumaczyć po Polsku (bo francuzkiego i chińskiego nie znam)nie potrafię. A że chodzi o wspomaganie a nie sprzęgło same w sobie to się powinieneś domyślić.