Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
Beny napisał(a):Widziałem wątek " Nowi klubowicze – witamy w szeregach Mazdaspeed" gdzie 2 osoby zostały klubowiczami,a chyba zloty żadnego nie było
Skończyła im się kandydatura i pojawili się na zlocie w Rykach (przynajmniej jeden)
-
Fasola
XED napisał(a):oczywiście akceptacji twojego PR-a
Tak nie do końca, przeczytaj dobrze regulamin
-
GRU
zeszłorocznym?Fasola napisał(a):Skończyła im się kandydatura i pojawili się na zlocie w Rykach (przynajmniej jeden) akurat ja w Rykach byłem swoja mazdą a w Czplinku z buczosami
daj namiaryfaraon napisał(a):beny zapłać to dostaniesz![]()
za czasów skłądkowych klubowiczem byłem,a teraz na 30 urodziny chciałem se sprawićkinki napisał(a):tylko teraz go naszło na tabliczkę
Dobra ,nieważne będzie to będzie,ale widzę że tu ostatnio wszystko jest tak pokręcone że nie wiadomo o co kaman.Pozdrawiam
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny, moja akceptacje ma, jestem za 
Nie mam czasu czytać teraz regulamin, a troche juz zapomnalem, ale nie jest tak ze kandydat przechodzi swój okres probny i po pozytywnym rozpatrzeniu otrzymuje tabliczke? a oficjalnie klubowiczem zostaje na najblizszym zlocie?
Beny bardzo dlugo jest związany z marka, jest jej wierny jak i forum,i pojawia się na zlotach. W ubieglym roku w Rykach byl. Na spotach wtedy kiedy może,również. To więcej niż niejeden z obecnych klubowiczy MS.
Nie mam czasu czytać teraz regulamin, a troche juz zapomnalem, ale nie jest tak ze kandydat przechodzi swój okres probny i po pozytywnym rozpatrzeniu otrzymuje tabliczke? a oficjalnie klubowiczem zostaje na najblizszym zlocie?
Beny bardzo dlugo jest związany z marka, jest jej wierny jak i forum,i pojawia się na zlotach. W ubieglym roku w Rykach byl. Na spotach wtedy kiedy może,również. To więcej niż niejeden z obecnych klubowiczy MS.
Beny napisał(a):zeszłorocznym?
nie, tegorocznym
Skończyła im się kandydatura , następnie odbył się zlot.
Dominator napisał(a):nie jest tak ze kandydat przechodzi swój okres probny i po pozytywnym rozpatrzeniu otrzymuje tabliczke? a oficjalnie klubowiczem zostaje na najblizszym zlocie?
Nie nie jest. Teraz rozpatrzona pozytywnie kandydatura jest nagradzana na jednym z 3 event'ów
-
Fasola
Dominator napisał(a):i po pozytywnym rozpatrzeniu otrzymuje tabliczke?
Dominator napisał(a):a oficjalnie klubowiczem zostaje na najblizszym zlocie?
Czyli co? Jak przed zlotem dostanie tabliczkę klubowicza, to po zlocie jak ma wyglądać "oficjalne" bycie klubowiczem?
Pozytywnie oceniona osoba ma obowiązek przybyć na jeden, wybrany przez siebie spośród trzech najbliższych, ogólnopolski zlot. W szczególnym przypadku (np. osoby zamieszkujące poza granicami kraju) Koordynator ds. Klubowiczów może odstąpić od tego obowiązku. W okresie między 3-miesięczną próbą, a zlotem, osoba kandydująca pozostaje oznaczona tabliczką "kandydat".
Wątpliwe by taka sytuacja miała miejsce. 100 aut to bardzo dużo... O ile pamiętam w Rykach na mega spocie było ok 90 samochodów.
Na dobrą sprawę póki co było 4-5 kandydatów w Rykach i chyba żaden we Wrocławiu więc nie mamy do czynienia z dziesiątkami przypadków.
Gdyby się jednak zdarzyło, to nie ma obowiązku przyjazdu własnym samochodem, można sie z kimś zabrać. Jeżeli jednak bardzo chce, to myślę, że jest to tak niszowa sytuacja, że jakoś się kandydat z kimś dogada
Edit by Wojtek:
reszte poostu przenioslem w odpowiednie miejsce
Na dobrą sprawę póki co było 4-5 kandydatów w Rykach i chyba żaden we Wrocławiu więc nie mamy do czynienia z dziesiątkami przypadków.
Gdyby się jednak zdarzyło, to nie ma obowiązku przyjazdu własnym samochodem, można sie z kimś zabrać. Jeżeli jednak bardzo chce, to myślę, że jest to tak niszowa sytuacja, że jakoś się kandydat z kimś dogada
Edit by Wojtek:
reszte poostu przenioslem w odpowiednie miejsce
Nie wiem, czy to zostało gdzieś napisane, ale przyjmowanie klubowiczów i przedłużenia członkostw były wstrzymane przez ostatnie kilka miesięcy. Stąd taka sytuacja, że "utknąłeś" z tytułem kandydata. Naprawdę mam anulować zgłoszenie?
the right man in the wrong place...
Beny napisał(a):21 lipca minie mi 8miesiecy kandydatury z tej okazji proszę o skasowanie mojego zgłoszenia i usunięcie tabliczki kandydat bo już mi się znudzila
Beny , moim skromnym zdaniem zasługujesz na "klubowicza" pod każdym aspektem! ( zloty, region,forum).
Może jednak wytrzymasz jeszcze troche...
Fasola na Pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze więc nie przesadzaj
NIe zauważyłem Twojego postu,może gdzieś napisano,może nie przeczytałem ale ktoś kto się tym zajmuje mógłby choć jakieś PW skrobnąć do kandytatów z informacją o takim fakcie.Paweł napisał(a):Nie wiem, czy to zostało gdzieś napisane, ale przyjmowanie klubowiczów i przedłużenia członkostw były wstrzymane przez ostatnie kilka miesięcy. Stąd taka sytuacja, że "utknąłeś" z tytułem kandydata.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT