Tutaj się witamy
Witam Wszystkich bardzo serdecznie na forum. Bardzo się ciesze,że mogę tutaj z Wami być i mam nadzieję,ze miło i aktywnie spędze ten czas.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Hq-Aero-Dynamic_pl
Witamy nowych forumowiczów
Myśle że znajdziecie dużo cennych porad dotyczących waszych aut.
Myśle że znajdziecie dużo cennych porad dotyczących waszych aut.
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
ImargamPL napisał(a):Witam czy moze ktos mi powiedziec jak moge dodac nowy post? Chciałem zaprezentowac swoje auto lecz nie czaje tego... Cały czas odsyła mnie do czytania jakiegos regulaminu.... co to jest wgl?!
najpier prezentujesz swoje auto tu (tzw. poczekalnia):
viewforum.php?f=321
Następnie – Moderator – analizuje Twój opis samochodu, zdjęcia itd. Jezeli jest wszystko ok, to Twoje auto wraz z opisem, zdjęciami, modyfikacjami itd. zamieszczane jest w odpowiednim wątku (Dział 323)
W przypadku wychwycenia błędów – przez Moderatora – w prezentacji Twojego auta, jestes poproszony o poprawienie wskazanych uchybień.
To tak napisane z "grubsza" i na szybko
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Witam wszystkich !
Moja pierwsza Mazda w życiu (od tygodnia) :–)
Forum czytam już od kilku miesięcy więc postanowiłem się zarejestrować.
Pozdrawiam.
--
Marcin
Moja pierwsza Mazda w życiu (od tygodnia) :–)
Forum czytam już od kilku miesięcy więc postanowiłem się zarejestrować.
Pozdrawiam.
--
Marcin
-
mnajs
Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum! Niedawno zakupiłem MAZDĘ DEMIO i tym samym znalazłem się w jakże szacownej rodzinie użytkowników tej fajnej marki 
-
wacoplaco
Witam wszystkich i pozdrawiam!!
Czytam forum już dobry roczek
a rozglądam się za kupnem mazdy od 7 miesięcy... czasem zastanawiam się czy to dobrze że tu zaglądam bo widzę coraz więcej "usterek" w każdej nowej 3 co oglądam.
Pozdrowienia dla wszystkich !
Czytam forum już dobry roczek
Pozdrowienia dla wszystkich !
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
witam wszystkich
jestem nowa tzn podgladam was od pewnego czasu (3 m-ce odkad moja mazda jezdzi po mechanikach
) i chce powiedziec ze nie znalazlam odpowiedzi jak i mechanicy
mam nadzieje ze wy bedziecie w stanie mi pomoc
pozdrawiam
jestem nowa tzn podgladam was od pewnego czasu (3 m-ce odkad moja mazda jezdzi po mechanikach
pozdrawiam
- Od: 11 sty 2013, 01:00
- Auto: Mazda 6 2.0 TDI Kombi 2004r
Witam wszystkich , co prawda nie pierwszy post ( bo był falstart ) ale tak czy inaczej Siema
Autko : Mazda 626 1,8 90 KM 95 rok ,co do autka ... sliczny zdrowy silnik z dużymi możliwościami , blachy do poprawek i dużo pracy nad poprawą "komfortu" jazdy
Autko : Mazda 626 1,8 90 KM 95 rok ,co do autka ... sliczny zdrowy silnik z dużymi możliwościami , blachy do poprawek i dużo pracy nad poprawą "komfortu" jazdy
-
M3M626