ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
gajos widziałam,że pozamykałeś nieaktywne tematy i dobrze. Może je do archiwum przenieść , żeby było przejrzyście?
I może przykleić temat ERA- spotkania regionalne?
-
Ania_TM
Ania_TM napisał(a):gajos widziałam,że pozamykałeś nieaktywne tematy i dobrze. Może je do archiwum przenieść , żeby było przejrzyście?
też nad tym myślałem lecz chwilowo brak czasu wiec jak siedzisz w domku i masz czas to mogła bys to zrobić
gajos napisał(a):Ania_TM napisał(a):gajos widziałam,że pozamykałeś nieaktywne tematy i dobrze. Może je do archiwum przenieść , żeby było przejrzyście?
też nad tym myślałem lecz chwilowo brak czasu wiec jak siedzisz w domku i masz czas to mogła bys to zrobić
Ok, zaraz zrobię

zrobione. przyklej może , jak uważasz, tematy pozostałych regionów.
Dopisano 10 sty 2013 20:40:
Zrobiłam aktualizacje pierwszej strony

-
Ania_TM
martwi mnie ten brak odzewu..
Nocny to jeszcze tam luzik, ale WOŚP to już słuszna sprawa.

Nocny to jeszcze tam luzik, ale WOŚP to już słuszna sprawa.
-
Ania_TM
Ode mnie odzewu brak z powodu
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/73 ... ,id,t.html
Cały budynek beż prądu do tej chwili, cała kamienica na nogach, bez ogrzewania wody itd... Spalona instalacja na II piętrze przez co energetycy nie chcieli włączyć prądu w całym budynku, spalona instalacja 24V
Jutro do naprawy wszystkie połączenia kanalizacji z III piętrem, internety, kablówki itd... Ogólnie masakra 
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/73 ... ,id,t.html
Cały budynek beż prądu do tej chwili, cała kamienica na nogach, bez ogrzewania wody itd... Spalona instalacja na II piętrze przez co energetycy nie chcieli włączyć prądu w całym budynku, spalona instalacja 24V

Ostatnio edytowano 11 sty 2013, 00:10 przez Eklerek323f, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
No niestety gajos, grypa szaleje, ja jakoś kaszlu nie mogę się pozbyć i osłabienia.
to kto chętny jechać?
Miro wpisywał miejsce zbiórki i godzinę, zaraz znajdę
jak wam się podobają poprawki na 1 stronie?
to kto chętny jechać?
Miro wpisywał miejsce zbiórki i godzinę, zaraz znajdę

jak wam się podobają poprawki na 1 stronie?
-
Ania_TM
Ja też zapierdziel przez cały tydzień w robocie miałem nie miłosierny. Jeszcze w weekendy od rana czeka mnie trochę pracy, ale jakbyście lecieli na WOŚP w Zgierzu, to dołączę do was, ale nie wcześniej pewnie niż jakaś 12, może trochę później.
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Siedzieć się w domu nie chce. Moja propozycja i na bank się wybiorę to 18:30 manufaktura (mozna i wcześniej) dopiero o tej godz zaczyna się tam coś dziać a o 20 Blue cafe
A wcześniej.... może port.... tak z nudów. Dajcie znać zabiera się ktoś ze mną do manu? w jakiejś kolumience?
Z innej beczki.... śniegu dostatek – kulig...? na następnym spocie? (w grę wchodzi weekend) robimy listę zamykamy za tydzień a ja zajmuje się resztą
Kulig jeszcze lepszy niż ostatni
Duże sanie, kuuunie, śmiechu co nie miara, walka na śnieżki, ognisko, żurki, nie żurki, kiełbaski oraz miła i gorąca atmosfera wieczorem przy palenisku z grupą masdaspeed
Oczywiście dzieciaki też mile widziany, drugie połówki też.
PR co Ty na to? i reszta też co na to?
A wcześniej.... może port.... tak z nudów. Dajcie znać zabiera się ktoś ze mną do manu? w jakiejś kolumience?
Z innej beczki.... śniegu dostatek – kulig...? na następnym spocie? (w grę wchodzi weekend) robimy listę zamykamy za tydzień a ja zajmuje się resztą
czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte
Gajos coś wspominał o kuligu i w końcu jest śnieg
Jeśli będą chętni to czemu nie 
Co do wczorajszego/dzisiejszego spotu, było mega jak zawsze zresztą. Dawno się tak nie usmiałem
I mamy nową Mazdę 308
Co do wczorajszego/dzisiejszego spotu, było mega jak zawsze zresztą. Dawno się tak nie usmiałem
I mamy nową Mazdę 308
Antek 1.5 napisał(a):Siedzieć się w domu nie chce. Moja propozycja i na bank się wybiorę to 18:30 manufaktura (mozna i wcześniej) dopiero o tej godz zaczyna się tam coś dziać a o 20 Blue cafe
Z innej beczki.... śniegu dostatek – kulig...? na następnym spocie? (w grę wchodzi weekend) robimy listę zamykamy za tydzień a ja zajmuje się resztąKulig jeszcze lepszy niż ostatni
Duże sanie, kuuunie, śmiechu co nie miara, walka na śnieżki, ognisko, żurki, nie żurki, kiełbaski oraz miła i gorąca atmosfera wieczorem przy palenisku z grupą masdaspeed
Oczywiście dzieciaki też mile widziany, drugie połówki też.
Jestem za kuligiem i zajmuje miejsca w saniach

Jak dla mnie opinia PR- najważniejsza, co on na to,a potem lista do środy- zapisy. A za tydzień sobota czy niedziela w grę wchodzi? i jak to cenowo?
Kto nie był ileś tam lat temu, ma czego żałować. Sam kulig super, potem frajda – ognisko, pysznie było i malinowo. Także niezdecydowanych zapraszam do udziału, bo warto!

-
Ania_TM