KROTOSZYN – spotkania regionalne
Proponowałem spotkanie w Kaliszu na lodowisku, ale brak chętnych, wszyscy zalatani 
dziś wybieram sie do Kalisza na łyżwy ;p o 13 wyruszam ;p wiec mozesz tam spotkać jedną BA hehehe 
Sam jechałeś ? 
Ja niestety wczoraj nie mogłem, a dzisiaj siedzę w pracy do 15
W jakiś weekend się możemy zgadać
Ja niestety wczoraj nie mogłem, a dzisiaj siedzę w pracy do 15
W jakiś weekend się możemy zgadać
jechałem ze znajomymi
za tydzień niestety już praca
a jestem monterem konstrukcji stalowych wiec praca na długie miesiące po za granicami
Dopisano 31 gru 2012, 14:08:
przy okazji ;p sprzedam
http://tablica.pl/oferta/opony-z-felgam ... ;r:1;s:108
Dopisano 31 gru 2012, 14:08:
przy okazji ;p sprzedam
http://tablica.pl/oferta/opony-z-felgam ... ;r:1;s:108
No cóż, mam nadzieję, że znajdziemy jakiś dogodny termin kiedyś 
Na wiosnę powinni się niektórzy ze snu zimowego wybudzić, wtedy pewnie coś zmajstrujemy
Przy okazji Szczęśliwego Nowego roku życzę Wszystkim
Na wiosnę powinni się niektórzy ze snu zimowego wybudzić, wtedy pewnie coś zmajstrujemy
Przy okazji Szczęśliwego Nowego roku życzę Wszystkim

Wiosna idzie i samochodów przybywa
Czas w tym nowym roku obudzić się ze snu zimowego i coś zmajstrować
Mam nadzieje ze kolega ze Zdun odezwie się w temacie.
Zacznę budzić wszystkich ode mnie
Zacznę budzić wszystkich ode mnie
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
uu dzis mnie goniła mx3 czerwona ;> nie ładnie tak szybko po miescie smigac ;p pozdro ;p
Widzimy
Tzn ja wiem
Mam nadzieje że w końcu uda nam się wybrać do tego Poznania 
Dopisano 06 sty 2013 14:19:
Tak pomyślałem znowu o Krotoszynie na otwarcie sezonu
Bo znając naszych miejscowych Mazdziarzy to tylko nielicznym będzie się chciało gdziekolwiek wyjechać nie mówiąc już o Ostrowie czy Kaliszu
Można by wybrać się na kręgle
Taka moja propozycja mam nadzieje ze ktoś od "nas" się jeszcze wypowie bo wszystkich poinformowałem i nie chce niczego narzucać. A następne spotkania będziemy mogli zorganizować gdzie indziej. Oczywiście obowiązkowo musimy w tym roku odwiedzić kolegów z Poznania nie wspominając o klubowych zlotach 
Dopisano 06 sty 2013 14:19:
Tak pomyślałem znowu o Krotoszynie na otwarcie sezonu
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
Ja nie ukrywam, że korzystając z zimowej otoczki nadal jestem za opcją łyżew w Kaliszu
Trzeba skorzystać z okazji, bo później będzie już pozamiatane.
Jeśli chodzi o kręgle- jestem otwarty na propozycje, bilard również nie jest złą opcją.
A swoją drogą, jeśli chcemy wybrać się kiedyś do Poznania, to musicie się z Krotoszyna ruszyć troszeczkę dalej na spota, niż na parking pod Interkiem
Co do nowego PR-a: temat obserwowałem, szkoda troszeczkę tych kłótni, które na początku się pojawiły.
Ale najważniejsze, że doszło do porozumienia- tak więc gratuluję nowemu PR-owi i życzę samych sukcesów
Jeśli chodzi o kręgle- jestem otwarty na propozycje, bilard również nie jest złą opcją.
A swoją drogą, jeśli chcemy wybrać się kiedyś do Poznania, to musicie się z Krotoszyna ruszyć troszeczkę dalej na spota, niż na parking pod Interkiem
Co do nowego PR-a: temat obserwowałem, szkoda troszeczkę tych kłótni, które na początku się pojawiły.
Ale najważniejsze, że doszło do porozumienia- tak więc gratuluję nowemu PR-owi i życzę samych sukcesów

siemka co do spota czy bilardzik czy tam kręgle wszystko jedno najważniejsze jest kiedy takiego spota zrobić ? jeśli będzie jeszcze w tym tyg. to może uda mi się podlecieć :p
być może w tym tyg. wyjazd już niestety do pracy skoczyło się świąteczne wolne ;p
hmm .. a co do kolegi o łyzwach too polecam byłem i przekonałem sie wymiata ;p ale mają tam straszny młyn jest jakaś masakra ;/ organizacji zero najlepiej zabrać ze sobą łyżwy ;p
pozdrawiam
być może w tym tyg. wyjazd już niestety do pracy skoczyło się świąteczne wolne ;p
hmm .. a co do kolegi o łyzwach too polecam byłem i przekonałem sie wymiata ;p ale mają tam straszny młyn jest jakaś masakra ;/ organizacji zero najlepiej zabrać ze sobą łyżwy ;p
pozdrawiam
A kiedy by Wam pasowało ?
Ja mam zazwyczaj niedziele wolne
A lodowisko- najlepiej jechać po przerwach technicznych, wtedy jest tafelka, nie śniegowisko
No i jeśli ma ktoś swoje łyżwy, to na pewno jest to spory plus
Ja mam zazwyczaj niedziele wolne
A lodowisko- najlepiej jechać po przerwach technicznych, wtedy jest tafelka, nie śniegowisko
No i jeśli ma ktoś swoje łyżwy, to na pewno jest to spory plus
Nie tylko w Kaliszu 
Dobra dzisiaj już wiem mniej więcej kiedy i gdzie będę miał czas
Wiec oficjalnie chciałbym powiedzieć że spot chciałbym zorganizować w Sobotę 19-go w Krotoszynie.
Tak jak mówiłem myślałem nad tymi kręglami, zarezerwował bym tor i byśmy sobie pograli
http://www.kpwodnik.com.pl/kregielnia/kregielnia.htm
To jest moja propozycja, skontaktuje się z "moimi" i zobaczymy co z tego wyjdzie, jeżeli nie będzie dużego zainteresowania będziemy myśleć nad inna lokalizacja
Dobra dzisiaj już wiem mniej więcej kiedy i gdzie będę miał czas
Wiec oficjalnie chciałbym powiedzieć że spot chciałbym zorganizować w Sobotę 19-go w Krotoszynie.
Tak jak mówiłem myślałem nad tymi kręglami, zarezerwował bym tor i byśmy sobie pograli
http://www.kpwodnik.com.pl/kregielnia/kregielnia.htm
To jest moja propozycja, skontaktuje się z "moimi" i zobaczymy co z tego wyjdzie, jeżeli nie będzie dużego zainteresowania będziemy myśleć nad inna lokalizacja
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
powiem tak na dzień dzisiejszy się na takie coś pisze chętnie zabiorę dziewczynę i wpadniemy na kręgle ;p ale nie obiecuje bo nie wiem jak mi wyjazd wypadnie;/ w który dzień ;p pozdro
Można zrobić tak: spotkać się na parkingu pod Inter, pokopać z godzinkę w oponkę
, a potem kto będzie zainteresowany pojedzie na kręgle, a komu się znudzi pojedzie do domu 
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
ja z przykrością informuje ze nie pojawię się na spocie bo babka mi wjechała w cały lewy bok co prawda mogę jeździć ale wstyd się pokazywać na spocie takim autem ;/