Mazda Xedos 6 CA KLZE '94 White...
voytecku napisał(a):MIRU napisał(a):mogłbys podeslac linka
Wlasnie, wlasnie
Pozdrawiam,
voytecku.
Przyłączam się do chłopaków
I tak jak ktoś pisał... na polerkę z nimi
Mój xedosik viewtopic.php?f=314&t=134402
- Od: 11 lip 2006, 08:50
- Auto: BMW E46 320i
na spota przyjadę jakos na wiosne 
Nakładki były polerowane po zakupie ale po 3 latach lekko zmatowiały. Poza tym wszystkich rys i tak nie usunę, może w przypływie chęci na wiosnę coś z nimi zrobię
Na wszystkie 4 nakładki starcza 6m uszczelki z małym zapasem, ale radze kupić 7m jakby coś miało nie wyjść
link do aukcji
http://allegro.pl/show_item.php?item=2863120555
Nakładki były polerowane po zakupie ale po 3 latach lekko zmatowiały. Poza tym wszystkich rys i tak nie usunę, może w przypływie chęci na wiosnę coś z nimi zrobię
Na wszystkie 4 nakładki starcza 6m uszczelki z małym zapasem, ale radze kupić 7m jakby coś miało nie wyjść
link do aukcji

Ostatnio edytowano 11 sty 2013, 00:05 przez Setritus, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
Jeśli mogę zapytać to ile metrów tej kedry zamówiłeś na 4 nakładki? Moje leżą już prawie rok w garażu. Szukałem kiedyś takich uszczelek ale jedyne co znalazłem to takie zbrojone i ich cena z metra o ile dobrze pamiętam była chyba około 10 razy większa więc dałem sobie spokój tym bardziej że nie wiedziałem czy przypasuja do nakładek...
Teraz w dziale 'Nasze Mazdy' zaroi się od nowych nakładek
Teraz w dziale 'Nasze Mazdy' zaroi się od nowych nakładek

- Od: 25 wrz 2011, 12:11
- Auto: Mazda Xedos 6 (CA)
eh zapomniałem napisać, musze dopisać do tamtego posta.
Na wszystkie 4 nakładki starcza 6m z małym zapasem, ale w razie co radze kupić 7m jakby coś miało nie wyjść
Na wszystkie 4 nakładki starcza 6m z małym zapasem, ale w razie co radze kupić 7m jakby coś miało nie wyjść
Xedos 6 KF 99r
Jakimś uniwersalnym klejem polimerowym, taki bezbarwny płynny. Ciężko jest na początku bo listwa odłazi ale jak wyschnie to trzyma ładnie.
Pozdrawian
Pozdrawian
Xedos 6 KF 99r
Bardzo ladne autko, malowane w profesionalnej lakierni tak jak moje
Pozdrawiam!

Pozdrawiam!
Ride or Die......

- Od: 19 maja 2010, 23:54
- Auto: 626 GE 2.0 FS '92
ba, ręka domowego lakiernika jest najlepsza! Na prawdę nie ma większej satysfakcji niż własnoręcznie polakierować ukochaną.... 
Xedos 6 KF 99r
No i w razie czego pretensje można mieć do siebie, a nie do kolesia, który zgarnął kasę za spartoloną robotę 
Xedos zaklejony warstwą lodu o grubości blisko 1cm, a mówią że padać będzie do rana... 
Nie zamierzam go nawet ruszać do momentu aż lód sam nie stopnieje, klamki są nie do ruszenia boje się żeby czegoś nie urwać a tym bardziej nie uszkodzić lakieru

Nie zamierzam go nawet ruszać do momentu aż lód sam nie stopnieje, klamki są nie do ruszenia boje się żeby czegoś nie urwać a tym bardziej nie uszkodzić lakieru

Xedos 6 KF 99r
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Skąd ja to znam
Dzisiaj zanim zdążyłem zeskrobac z bocznych szyb to przednia zdążyła juz zamarznąć
Taki pancerz przynajmniej od brudu chroni
Dawaj w czwartek na spota, zobaczymy kto ma grubsza warstwe lodu na samochodzie
Teraz to i o uszczelki trzeba dbac, co by włamu nie robić

Dawaj w czwartek na spota, zobaczymy kto ma grubsza warstwe lodu na samochodzie
Teraz to i o uszczelki trzeba dbac, co by włamu nie robić
Rdzy będzie ciężko się dostać...

Mój xedosik viewtopic.php?f=314&t=134402
- Od: 11 lip 2006, 08:50
- Auto: BMW E46 320i
Na dużym mrozie straciłem plastikową blendę w kombi, koleżanka o wadze 50kg chciała otworzyć bagażnik...