Boks – temat zbiorczy
mnie u Mameda prócz jego walorów techniznych siłowych podoba się charakter,szacunek do rywala. Luz i humor. wywiad po ostatniej walce to istny skecz kabaretowy. Z Materlą się przyjaźni i żadna kasa nie sprawi ze staną w ringu naprzeciw siebie. wielki szacun
Skrajnie Uprzedzony Kolega
Osobiście uważam, że mają g...o do gadania. "Federacja" nie chce się pozbywać dwuch czołowych zawodników od walk wieczoru i nabijania kabzy. Jeśli byznes by tego wymagał walka by była. Powiem więcej – zioneli by do siebie nienawiścią (marketing).
626 GE KL --> 626 GE FS --> Xedos 6 CA KF --> Grandeur 3.3
radost napisał(a):Osobiście uważam, że mają g...o do gadania
mamed ustawia tą federację więc akurat z jego zdaniem się na pewno liczą
a czy Materla taki dobry zawodnik? czekam aż dostanie kogoś konkretnego jak np ten co Mamedem walczył lub ten co miał z nim walczyć. niezły z wyglądu z niego kozak
rumunn95 napisał(a):co jak co ale kobietki dawaly rade
od razu stawiałem na tą czarnulkę, ale mam nadzieję że porzuci ona sporty walki bo szkoda jej nieprzeciętnej urody

Mamed niech zostaje w KSW. W Stanach nikt nie będzie się z nim liczył, tu ma szacunek, fanów i dobre pieniądze. Tylko niech działacze KSW postarają się o dobrych przeciwników, a z biegiem czasu sami będą prosić się o walkę w KSW. Mamy naprawdę dobrych i młodych zawodników z ambicjami na coś więcej. Tak trzymać, a Mamed – co tu dużo pisać, rewelacja, jest zajebistyyy, jego styl walki, wszechstronność no i to coś co czyni go w ringu zabójczym.
Dobre wrażenie zrobił na mnie też Piotr Strus, odniosłem takie wrażenie że kontuzja nogi Kułaka była po części przykrywką, żeby nie dostać KO od młodego szczawika.
Dobre wrażenie zrobił na mnie też Piotr Strus, odniosłem takie wrażenie że kontuzja nogi Kułaka była po części przykrywką, żeby nie dostać KO od młodego szczawika.
Młody.
Trochę długo by się czekało na walkę wieczoru, raczej bym chyba nie dotrwał
Myślę, że tak jak teraz jest spoko, chyba że na jednej gali walczyłby Mamed i Pudzian, wtedy jestem gotów się zgodzić na jedną dodatkową walkę.

Myślę, że tak jak teraz jest spoko, chyba że na jednej gali walczyłby Mamed i Pudzian, wtedy jestem gotów się zgodzić na jedną dodatkową walkę.
Młody.
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Ale wtopa
Ogladal ktos ostatnia walkie Pakiao (chyba dobrze napisalem)
? Ja widzialem urywkami ale juz nie to sam bokser co zawsze

Ogladal ktos ostatnia walkie Pakiao (chyba dobrze napisalem)
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
A niech i trwa dwie godziny. W życiu bym nie zapłacił żeby oglądać tych dwóch starszych panów w ringu.
Ja w ogóle jestem przeciwny takiemu wynalazkowi jak ppv. Nie po to płacę za internet żeby jeszcze dodatkowo jakimś cwaniaczkom kieszenie napychać
A bardzo bym chciał żeby Zimnoch usadził Szpilkę.
Ja w ogóle jestem przeciwny takiemu wynalazkowi jak ppv. Nie po to płacę za internet żeby jeszcze dodatkowo jakimś cwaniaczkom kieszenie napychać
A bardzo bym chciał żeby Zimnoch usadził Szpilkę.
A ja bym chciał żeby Szpilka znokautował Zimnocha i żeby jakiś cudem zaczął myśleć.
Ten chłopak ma potencjał na wiele ale przez głowę traci jeszcze więcej. Może w końcu znajdą mu psychologa, który go ogarnie. Zimnoch jest stary i nic juz nie osiągnie. On nawet 8 rund nie miał zakontraktowanych.
Ten chłopak ma potencjał na wiele ale przez głowę traci jeszcze więcej. Może w końcu znajdą mu psychologa, który go ogarnie. Zimnoch jest stary i nic juz nie osiągnie. On nawet 8 rund nie miał zakontraktowanych.