Myślę że powoli wyczerpaliśmy temat, no chyba że ktoś chciałby jeszcze nas czymś ubogacić.
To co napisałem nie wynikało z moich podrażnionych ambicji czy poczucia żalu.
To były tylko moje wolne spostrzeżenia.
Cieszę się że wszyscy, w tym moderatorzy są otwarci na prowadzenie rzeczowej wymiany zdań.
Znam niestety takie przypadki kiedy na skutek dyktatury i apodyktyczności moderatorów forum traciło co jakiś czas któregoś z zasłużonych forumowiczów weteranów.
No ale dość ględzenia.
P.S
Tylko mnie nie zrugajcie z to pytanie.
Na desce rozdzielczej świeci mi sie zółta kontrolka "śnieżynka" Chyba zapala się gdy temperatura jest poniżej "0".
Chętnie tego poszukam w wyszukiwarce, nie wiem jednak jakich słow kluczowych użyć.
Pozdrawiam wszystkich
Antoni
Czy sztywne trzymanie sie regulaminu nie szkodzi funkcjonowaniu forum?
1, 2
Tutaj jest temat o instrukcji (+link do pdf-a).
Niestety po niemiecku i nie zauważyłem nigdzie takiej kontrolki.
Rzuć hasło w warsztacie
Niestety po niemiecku i nie zauważyłem nigdzie takiej kontrolki.
Rzuć hasło w warsztacie
Bałem sie się że mi znowu śmietnikujesz temat. Hihi...
Juz od 2 dni wertuję w wyszukiwarce.
Instrukcję po niemiecku widziałem pod jakimś linkiem. Nic w niej nie znalazłem.
Może dotyczy modeli przed 96 rokiem.
Ta kontrolka to taka "gwiazdka" " śnieżynka". Kumpel który mał volvo mówił że u niego była podobna i zapalała sie gdy robiło się mroźno. Przy czym w volvo przekładało sie to na prace ABSu.
Za jakis czas ( gdy załatwię kilka spraw )wrzuce to na warsztat.
Juz od 2 dni wertuję w wyszukiwarce.
Instrukcję po niemiecku widziałem pod jakimś linkiem. Nic w niej nie znalazłem.
Może dotyczy modeli przed 96 rokiem.
Ta kontrolka to taka "gwiazdka" " śnieżynka". Kumpel który mał volvo mówił że u niego była podobna i zapalała sie gdy robiło się mroźno. Przy czym w volvo przekładało sie to na prace ABSu.
Za jakis czas ( gdy załatwię kilka spraw )wrzuce to na warsztat.
- Od: 2 sty 2006, 16:18
- Auto: xedos6 2.0 1996r.
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23
Czytałem temat i juz wiedziałem że gdzieś już o tym była dyskusja....
bajer0 był szybszy

Nie czuć, że przyspiesza – tylko jakoś inni stoją zamiast jechać
V6 – no more questions...
V6 – no more questions...
- Od: 27 maja 2004, 20:02
- Auto: 323F (BA) – 2.0 V6 GT
1, 2