Tutaj się witamy
witam jestem nowy w miare mozliwosci bd sie staral poznac to forum i was nie zawiesc, jestem posiadaczem mazdy 323f od miesiaca
pzdr. dla wszystkich 
- Od: 2 sty 2013, 23:23
- Auto: mazda 323f BA 2.0 V6 144km xedos 1997r
Wtam jestem Łukasz tutaj szkielet, od polowy grudnia 2012 stalem sie posiadaczem mazdy 6 2.0 diesel. Troszke juz sobie tu poczytalem inkognito i troszczeczke sie przestraszylem co sie dzieje z tymi maszynami ktora posiadam i ja, ale chyba ogolnie nie powinno byc tak żle. W razie pytan licze na pomoc forumowiczow. Pozdrawiam i szczescia w nowym roku zycze i wam jak i waszym pojazdom 

- Od: 3 sty 2013, 14:08
- Auto: Mazda6 2,0 diesel 2003
Witam.
Ojciec zastanawia się nad kupnem szóstki lub cx5 , także zarejestrowałem się coś na ten temat poczytać i ew. dopytać.
PS. Chyba miałem tu już kiedyś konto ale nie mogłem nigdzie znaleźć loginu i hasła (konto zakładałem chyba parę lat temu kiedy był swoisty "sojusz" tego forum i bmw-sport w głosowaniu w konkursie autoświata).
pzdr!
Ojciec zastanawia się nad kupnem szóstki lub cx5 , także zarejestrowałem się coś na ten temat poczytać i ew. dopytać.
PS. Chyba miałem tu już kiedyś konto ale nie mogłem nigdzie znaleźć loginu i hasła (konto zakładałem chyba parę lat temu kiedy był swoisty "sojusz" tego forum i bmw-sport w głosowaniu w konkursie autoświata).
pzdr!
- Od: 4 sty 2013, 01:29
- Auto: BMW 530dA
Witam.
Jestem z krakowa i zakupiłem mazde 2 z 2003r. z silniczkiem 1.4tdci i chciałem się dołaczyć do waszej społeczności
Jestem z krakowa i zakupiłem mazde 2 z 2003r. z silniczkiem 1.4tdci i chciałem się dołaczyć do waszej społeczności
-
Gregor23krk
Gregor23krk napisał(a):Witam.
Witam
viewforum.php?f=71
Witam Panie i Panowie!
Od 1 szukam intensywnie mazdy, takie postanowienie noworoczne. Z forum pewnie będzie raźniej przed zakupem i po zakupie
BTW wszystkiego dobrego na Nowy Rok!
Pozdrawiam
Od 1 szukam intensywnie mazdy, takie postanowienie noworoczne. Z forum pewnie będzie raźniej przed zakupem i po zakupie
BTW wszystkiego dobrego na Nowy Rok!
Pozdrawiam
Witam wszystkich na tym zacnym forum
.
Co prawda mam dopiero w planach zakup Mazdy 6 2.0 kombi (przełom marca/kwietnia 2013), ale już teraz śledzę wątki tutaj zawarte.
Pozdrawiam,
Robert
Co prawda mam dopiero w planach zakup Mazdy 6 2.0 kombi (przełom marca/kwietnia 2013), ale już teraz śledzę wątki tutaj zawarte.
Pozdrawiam,
Robert
-
robert_p
Witam wielbicieli M 
W najbliższych planach M6, po kilkudniowym czytaniu forum już mam 100 pytań i wątpliwości ale to już w odpowiednich działach
pozdro
W najbliższych planach M6, po kilkudniowym czytaniu forum już mam 100 pytań i wątpliwości ale to już w odpowiednich działach
pozdro
-
roomas
Witam wszystkich, od kilku dni jestem właścicielem mazdy
Sprzedam Mazdę 3
viewtopic.php?f=78&t=172194
viewtopic.php?f=78&t=172194
- Od: 7 sty 2013, 01:21
- Auto: Mazda 6 2.2D GH 2010
Mazda 323C BA 1994
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Na imię mi Bartosz i pochodzę z Elbląga w województwie warmińsko-mazurskim. Minie sporo czasu zanim zapoznam się z całym archiwum dlatego z góry przepraszam za dublowanie tematów. Pozdrawiam.
-
speedyx
robert_p napisał(a): w planach zakup Mazdy 6
roomas napisał(a):W najbliższych planach M6,
Maryni napisał(a):juz niedlugo bedzie M6
Umówili się czy jak

Witam was koledzy
-
Pawciu