marcin255 napisał(a):nie wiem co to było ale Dexelii nie dotknę, problem z xenonem rozwiązany chyba za słabo oprawkę zatrzasnąłem na D2S i się troszkę nadpaliło i jakaś sadza , nalot na żarówce i oprawce po wyczyszczeniu działa , na wszelki słuczaj zamieniłem palniki
ps. jedyna odp. foxa
" pewnie zawór wypalony " , po kolejnym mailu ,że po zmianie nie bierze oleju pytanie
" A na jaki Pan wymienił ?"
dalej
" Olej ma taką samą gęstość , więc jestem bardzo zaskoczony, właśnie zapytałem mechaników z serwisu Mazdy obok i również są bardzo zdziwieni.
mam nadzieje że się Pan nie myli i samochód będzie służył długo "
wychodzi ,że jestem częścią mafi która chce zaszkodzić biednemu uczciwemu sklepowi
"
Wiemy nawet komu zależy na tym by oczerniać nas w oczach klientów i skąd pochodzą nieprawdziwe informację o rzekomym “złym” oleju. Ale takie są praktyki nieuczciwej konkurencji. Jeśli olej mamy podrabiany to już dawno była by u nas Służba Celna i nie trzeba by było oczerniać w Internecie , bo zniknęlibyśmy z rynku momentalnie, jednak jest to niemożliwe i stąd próby fałszywego oczerniania"
przegięli. Zastanowię się 2 razy na zakupem u nich czegokolwiek, mam jeszcze 100ml jakby ktoś miał możliwość przebadania ile w nim prawdziwego oleju to mogę wysłać.