Pewnie picie i rzutki
BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
@Samoś
Pewnie picie i rzutki
Pewnie picie i rzutki
devilsgift napisał(a):Cbr jesteś martwy!![]()
Widziałem, że Ci się spodoba
Seraf napisał(a):możemy zawsze przydzielać punkty jak w klasyfikacjach F1. Wygrane zawody to powiedzmy 10 pkt. kolejne miejsce 9 potem 8 i tak do powiedzmy 4 miejsca bo chyba mniej więcej tyle jest aut w każdej klasie. Wtedy i rzutki łatwo by było włączyć do punktacji.
Tylko tutaj akurat im mnie tym lepiej
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
devilsgift napisał(a):Cbr jesteś martwy!
Oszalałeś i za kogo ja wyjdę za mąż. Nie pozwalam
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
jeszcze raz gdzieś tego mema zobaczę to się serio pogniewamy

- Od: 18 lis 2011, 11:16
- Auto: MX 3 EC K8 '94
Renault Megane III TOM TOM Edition 1.6 16v 110KM '11
Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0
Nie bądź taki urażony
Sam pozowałeś do tego zdjęcia w końcu z własnej, nie przymuszonej woli 

-
2+2=5
Ściemnia. Na siłowni ciągle się z tego śmieje i opowiada gościom "ale mój ziomek zabawny obrazek ze mną zrobił z jednego zdjęcia. I co nie przerobi to za każdym razem zabawniej mu wychodzi". Więc pewnie się teraz tylko droczy. Coś jak kobieca kokieteria tylko w męskim wydaniu.

Wyluzujcie
cbr'ku bardzo Cię proszę nie wstawiaj już tego zdjęcia skoro fotografowany sobie tego nie życzy 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Mnie i cbr'a już nie zarazisz, bo już tą wirusówkę przeszliśmy, gorzej z innymi 
e e e ... Ja uniknąłem i wolałbym, aby tak pozostało 
W temacie pewnym wstawiłem taką datę to i spot będzie 
Magician to wpadaj bo nie widziałem Cie od lata nie licząc spotkania w sklepie jakiś czas temu
xbauerekx tego się nie uniknie z tego co słyszę po znajomych
Każdego prędzej czy później w tym roku ta zaraza dopada.
andariel widzę długo nie wytrzymałaś w normalnym kolorze, gratulacje
Magician to wpadaj bo nie widziałem Cie od lata nie licząc spotkania w sklepie jakiś czas temu
xbauerekx tego się nie uniknie z tego co słyszę po znajomych
andariel widzę długo nie wytrzymałaś w normalnym kolorze, gratulacje
-
2+2=5
cbr dzięki za podnoszenie na duchu ! 
Ja nawet nie zauważyłem zmiany jej koloru, ciągle zieleń
A co tam się Seraf dzieje z mobilkiem ?