KROTOSZYN – spotkania regionalne
Widac ze bardzo zapracowany
Propozycja http://www.kartteam.pl/27.html nie bylam jeszcze ale moge wybadac teren
Propozycja http://www.kartteam.pl/27.html nie bylam jeszcze ale moge wybadac teren
- Od: 20 cze 2011, 21:05
- Auto: Byla 626 GE, Megi coupe, 206, A4 B6
Aktualnie mx-3
a może tak na paintaballa się wybrać chociaż gokartami nie pogardzę ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 19 cze 2010, 18:39
- Auto: Była Mazda Jest ? Foka 2 1,6 Ti-VCT 115km,2005r.
Coś słabo organizatorzy tutaj zarządzają
Ja niestety cały czas na wyjazdach jestem, najbardziej prawdopodobne terminy, to grudniowe weekendy
Żeby nie było, że ktoś czegoś nie wiedział, ode mnie wychodzi taka propozycja:
weekend 8.12(sobota) lub 9.12(niedziela) lodowisko w Kaliszu.

Lodowisko jest zadaszone, więc deszcz/śnieg nie jest przeszkodą.
Wstępnie możemy się umówić na godzinę 18:00, wtedy będzie ładny lód, bo od 17-18 jest czyszczenie.
Lodowisko mieści się przy ul. H. Sawickiej, tuż obok hali Arena.

Tutaj macie link ze zdjęciami i cenami:
http://www.park-wodny.kalisz.pl/lodowis ... -lodowiska
Każdy w szatni ma swoją szafkę, więc bez problemu można zostawić jakiś plecak, bądź inne rzeczy (byle nie portfel
)
Warto się dobrze ubrać, zabrać czapkę i rękawice
Prawdopodobnie ja będę również w weekend 1-2, można zawsze dodatkowo się umówić (zależy jeszcze od terminu otwarcia lodowiska- na dzień dzisiejszy jest jeszcze zamknięte).
Liczę, że się pojawicie w większym gronie-czasu na zaplanowanie macie naprawdę dużo. Dziewczyny polecam zabrać, zawsze to dla Nich będzie dodatkowa atrakcja
Ja niestety cały czas na wyjazdach jestem, najbardziej prawdopodobne terminy, to grudniowe weekendy
Żeby nie było, że ktoś czegoś nie wiedział, ode mnie wychodzi taka propozycja:
weekend 8.12(sobota) lub 9.12(niedziela) lodowisko w Kaliszu.

Lodowisko jest zadaszone, więc deszcz/śnieg nie jest przeszkodą.
Wstępnie możemy się umówić na godzinę 18:00, wtedy będzie ładny lód, bo od 17-18 jest czyszczenie.
Lodowisko mieści się przy ul. H. Sawickiej, tuż obok hali Arena.

Tutaj macie link ze zdjęciami i cenami:
http://www.park-wodny.kalisz.pl/lodowis ... -lodowiska
Każdy w szatni ma swoją szafkę, więc bez problemu można zostawić jakiś plecak, bądź inne rzeczy (byle nie portfel
Warto się dobrze ubrać, zabrać czapkę i rękawice
Prawdopodobnie ja będę również w weekend 1-2, można zawsze dodatkowo się umówić (zależy jeszcze od terminu otwarcia lodowiska- na dzień dzisiejszy jest jeszcze zamknięte).
Liczę, że się pojawicie w większym gronie-czasu na zaplanowanie macie naprawdę dużo. Dziewczyny polecam zabrać, zawsze to dla Nich będzie dodatkowa atrakcja
Takie rzeczy to chyba dopiero jak śnieg spadnie bo może będzie mniej roboty
Na chwile obecna to nie mam czasu się nawet wyspać 
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
Patrząc na pogodę można się poważnie obawiać, czy śnieg tej zimy w ogóle spadnie 
A tak na serio- ciężko widzę jakiekolwiek spotkania i sens ich organizowania, skoro wygląda to tak, jak wygląda obecnie
A tak na serio- ciężko widzę jakiekolwiek spotkania i sens ich organizowania, skoro wygląda to tak, jak wygląda obecnie
hmmm... możliwe ze bym się skusił na takie spotkanie
chociaż jestem nowy ;p
Od jakiegoś czasu ciężko ze spotami u Nas, ale wszyscy są zapracowani to i czasu na nic nie ma. Miło Cię poznać – gratuluję najładniejszego koloru dla BA 

- Od: 23 lis 2010, 00:32
- Auto: Była: Mazda 323F BA GT
2.5 V6 KL-ZE... J-Spec '96
Jest: Mazda MX-5
1.8 10 Anniversary
a no okej
dzięki jednak ten kolorek jest najładniejszy
nic myślę ze jakoś uda się spota z organizować
dziś jadę do Niemiec i wracam około 20 grudnia
wiec może wtedy się coś ogarnie
a propo Krotoszyna to wczoraj mi jakiś koleś wyleciał ul. floriańską wymusił na mnie hmm może jest w waszej ekipie
zielona 323F
gdybym nie wyhamował to dwie eFki w Krotoszynie mniej by były ) pozdro 
Powitać Dawida
Zielona eFka nie jest "od nas", o ile się nie mylę jeździ nią starszy gościu z Dąbrowskiego 
W sumie ta końcówka grudnia nie jest zła w końcu większość będzie mieć wolne bo przecież święta. Można pomyśleć o tym terminie
W sumie ta końcówka grudnia nie jest zła w końcu większość będzie mieć wolne bo przecież święta. Można pomyśleć o tym terminie
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
Bzdury gadasz Szyna
"Ta" zielona eFka jest jak najbardziej od Nas
a jeździ nią brat mojej mamy – z Dąbrowskiego...
i już wybadałem, że to nie on bo był w pracy hehe. A koledze drogę wymusiła pewnie druga eFka w tym kolorze, która też od niedawna u nas w mieście jeździ. Z resztą się zgodzę 

- Od: 23 lis 2010, 00:32
- Auto: Była: Mazda 323F BA GT
2.5 V6 KL-ZE... J-Spec '96
Jest: Mazda MX-5
1.8 10 Anniversary
No to witamy nowego Kolegę 
Co do pracy- każdy chyba jest zapracowany, ja obecnie piszę do Was z Krakowa
Co do spotkania- podajcie terminy kiedy Wam pasuje, to się coś wymyśli, ja się mogę dopasować.
Od 21 grudnia zaczynam tygodniowy urlop, więc w zasadzie każdy termin prawdopodobnie mi będzie pasował
Co do pracy- każdy chyba jest zapracowany, ja obecnie piszę do Was z Krakowa
Co do spotkania- podajcie terminy kiedy Wam pasuje, to się coś wymyśli, ja się mogę dopasować.
Od 21 grudnia zaczynam tygodniowy urlop, więc w zasadzie każdy termin prawdopodobnie mi będzie pasował
no witam witam
wszystkich no ja aktualnie jestem w Niemczech
bedzie okazja napewno jaKIEgos spota zrobic
pozdrawiam 
Śmiga na próbnych 
hmm ... no spoko
jutro może mi się uda wymienić na pkr
auto już mam po wszystkich opłatach wiec pozostaje tylko wymiana tablic ;p robiłem na kaliskiej u takiej babki wszystkie opłaty troszkę mnie to kosztowało ale co zrobić tylko nie wiem jaki koszt jest wymiany na pkr ;p pozdrawiam
Hmm te Mazdy to chyba się kocą w krotoszynie bo co rusz to jakaś nowa 
- Od: 19 cze 2010, 18:39
- Auto: Była Mazda Jest ? Foka 2 1,6 Ti-VCT 115km,2005r.
kiedy jakiś spot w Krotoszynie lub Kaliszu ?:>